mehmetAkif00 Centipat Katılım 26 Eylül 2024 Mesajlar 150 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2025 #1 Ehliyetsiz motor sürmek. 16 yaşındayım MT 07 sürmek istiyorum. Okula falan gideceğim okula girmem gerekirse sizce başıma bir şey gelir mi?
Ehliyetsiz motor sürmek. 16 yaşındayım MT 07 sürmek istiyorum. Okula falan gideceğim okula girmem gerekirse sizce başıma bir şey gelir mi?
Ewmirk1 Hectopat Katılım 9 Haziran 2023 Mesajlar 1.196 Çözümler 49 Yer Adana 9 Ekim 2025 #2 İdare kontrol etmezse ya da okul giriş/çıkışlarınıza polisler gelip seni çevirmezse bir şey olmaz da ehliyetini alıp öyle gitsen daha iyi olur.
İdare kontrol etmezse ya da okul giriş/çıkışlarınıza polisler gelip seni çevirmezse bir şey olmaz da ehliyetini alıp öyle gitsen daha iyi olur.
WosTidReis Hectopat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 3.504 Makaleler 1 Çözümler 7 9 Ekim 2025 #3 mehmetAkif00 dedi: Ehliyetsiz motor sürmek. 16 yaşındayım MT 07 sürmek istiyorum. Okula falan gideceğim okula girmem gerekirse sizce başıma bir şey gelir mi? Genişletmek için tıkla... Sizce?
mehmetAkif00 dedi: Ehliyetsiz motor sürmek. 16 yaşındayım MT 07 sürmek istiyorum. Okula falan gideceğim okula girmem gerekirse sizce başıma bir şey gelir mi? Genişletmek için tıkla... Sizce?
AezagmIn Centipat Katılım 19 Ocak 2024 Mesajlar 487 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Ekim 2025 #4 Ehliyetsiz bu tür işlere hiç girme illaki bir yerde polis çevirmesine yakalanacaksın ve yediğin ceza hiç de ucuz olmayacak.
Ehliyetsiz bu tür işlere hiç girme illaki bir yerde polis çevirmesine yakalanacaksın ve yediğin ceza hiç de ucuz olmayacak.
PROTECTQ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ağustos 2019 Mesajlar 3.136 Çözümler 8 Yer Silicon Valley 9 Ekim 2025 #5 Yapma etme hocam, bir ceza yesen ocağın söner hiç riske gerek yok.
Mephistopheles Centipat Katılım 6 Kasım 2023 Mesajlar 589 Makaleler 5 Çözümler 5 Yer Aokigahara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşsiz. 9 Ekim 2025 #6 Polis yakalarsa veya en basiti kaza yapsan borcun altından kalkamazsın. Gereksiz aksiyona girme bence.
Polis yakalarsa veya en basiti kaza yapsan borcun altından kalkamazsın. Gereksiz aksiyona girme bence.
mehmetAkif00 Centipat Katılım 26 Eylül 2024 Mesajlar 150 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2025 #7 Ewmirk1 dedi: İdare kontrol etmezse ya da okul giriş/çıkışlarınıza polisler gelip seni çevirmezse bir şey olmaz da ehliyetini alıp öyle gitsen daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Hocam 2 yıl var şimdi ben kaçsam yakalarlar mıyım bilmiyorum okul Anadolu zaten ilçenin en kötü okulu bakarlar mı bilmiyorum.
Ewmirk1 dedi: İdare kontrol etmezse ya da okul giriş/çıkışlarınıza polisler gelip seni çevirmezse bir şey olmaz da ehliyetini alıp öyle gitsen daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Hocam 2 yıl var şimdi ben kaçsam yakalarlar mıyım bilmiyorum okul Anadolu zaten ilçenin en kötü okulu bakarlar mı bilmiyorum.
CtrlAltDeluxe Femtopat Katılım 29 Kasım 2024 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2025 #8 Ehliyetsiz motor süreceksen yol değil, lunapark ara. Milletin canı senin deneme tahtan değil!
mehmetAkif00 Centipat Katılım 26 Eylül 2024 Mesajlar 150 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2025 #9 CtrlAltDeluxe dedi: Ehliyetsiz motor süreceksen yol değil, lunapark ara. Milletin canı senin deneme tahtan değil! Genişletmek için tıkla... Haklısın dostum sağ olun konu kapanmıştır 125CC'lik alacaz anca.
CtrlAltDeluxe dedi: Ehliyetsiz motor süreceksen yol değil, lunapark ara. Milletin canı senin deneme tahtan değil! Genişletmek için tıkla... Haklısın dostum sağ olun konu kapanmıştır 125CC'lik alacaz anca.
Ewmirk1 Hectopat Katılım 9 Haziran 2023 Mesajlar 1.196 Çözümler 49 Yer Adana 9 Ekim 2025 #10 @mehmetAkif00 Ben yapmanı tavsiye etmiyorum. Ayrıca motorlardan çok anlamam o yüzden internetten modeline baktım hacmi fazla büyük ve cc'si de fazla. Göze çok kolay batarsınız ve tehlikeli.
@mehmetAkif00 Ben yapmanı tavsiye etmiyorum. Ayrıca motorlardan çok anlamam o yüzden internetten modeline baktım hacmi fazla büyük ve cc'si de fazla. Göze çok kolay batarsınız ve tehlikeli.