Ehliyetsiz şoför nereye ihbar edilebilir?

Daha fazla  
Tanıdığım bir kişi ehliyet yaşının çok altında olmasına rağmen motor sürüyor, kaza yapıyor, ve havalıymış gibi anlatıyor.
Kişinin yalan söylemediği belli, ben bunu nereye ihbar edebilirim?

Tanıdığım bir kişi ehliyet yaşının çok altında olmasına rağmen motor sürüyor, kaza yapıyor, ve havalıymış gibi anlatıyor.

Çok kişi var uğraştırır bir tık ama sadece para cezasıyla bu işten çıkar babası küçük yaşta motor verdiğine görede pek cezayı umursamazlar.

Çok kişi var uğraştırır bir tık ama sadece para cezasıyla bu işten çıkar babası küçük yaşta motor verdiğine görede pek cezayı umursamazlar.

Bakış açınız bence yanlış, para cezası bile gelse ailesi bu duruma iyi bakmaz. Çok umursamazlarsa başka birisi daha ihbar eder, bu sefer 2. olduğundan daha ağır bir ceza gelir ve umursarlar.

Plakası önemli nerede bulunduğu önemli çevirmeye girmeliki bulunmalı öyle polisinde mahalle mahalle arıyacağını düşünmüyorum.

Eve gelmiyor mu?

Bakış açınız bence yanlış, para cezası bile gelse ailesi bu duruma iyi bakmaz. Çok umursamazlarsa başka birisi daha ihbar eder, bu sefer 2. olduğundan daha ağır bir ceza gelir ve umursarlar.

Eve gelmiyor mu?

Kankam arkadaşlarımın hepsi ehliyetsiz şehir içinde dolaşanı yakalamaları çok zor 15 yaşında arabası olanıda biliyorum yani dediğiniz zor ihbar edin isterseniz yine siz bilirsiniz öyle aramazlar ama.

Eve gelmiyor mu?

Eve gelse napcak oğlunuzu alıyoruz mu diyecek görmesi lazım durdurup ceza yazması lazım ya da ciddi yüzünün gözüktüğü fotoğraf.

Ambulansa ihbar edebilirsin (!)
Şaka bir yana böyle olaylar için tek numara 155'tir. Böyle kişileri ihbar etmek için başka bir yer yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı