ParkaVenue Hectopat Katılım 22 Ekim 2014 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2014 #1 Arkadaşlar, Usb'yi Boot'a hazır hale getirdim. Sanırım format sırasında ürün anahtarı atla demeyecek. Ne yapmalıyım ? İnternetten araştırırken ''ei.cfg'' gördüm o nedir ? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Kasım 2014
Arkadaşlar, Usb'yi Boot'a hazır hale getirdim. Sanırım format sırasında ürün anahtarı atla demeyecek. Ne yapmalıyım ? İnternetten araştırırken ''ei.cfg'' gördüm o nedir ?
Max_Payne Kilopat Katılım 24 Aralık 2013 Mesajlar 570 Makaleler 4 Yer Gürcistan - Rusya sınırı Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Kasım 2014 #2 Benim bildiğim kadarıyla ei.cfg dosyasını source dizininden sildiğinizde Windows'u tüm sürümleri ile kurabiliyorsunuz. Bkz: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Umarım anlatabilmişimdir
Benim bildiğim kadarıyla ei.cfg dosyasını source dizininden sildiğinizde Windows'u tüm sürümleri ile kurabiliyorsunuz. Bkz: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Umarım anlatabilmişimdir
ParkaVenue Hectopat Katılım 22 Ekim 2014 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2014 #3 Demek istediğim windows 8.1 pro usbsi hazırladım ancak kurulumdan sonra ürün anahtarının sonra atılmasını istiyorum bu mümkünmü ?
Demek istediğim windows 8.1 pro usbsi hazırladım ancak kurulumdan sonra ürün anahtarının sonra atılmasını istiyorum bu mümkünmü ?
Max_Payne Kilopat Katılım 24 Aralık 2013 Mesajlar 570 Makaleler 4 Yer Gürcistan - Rusya sınırı Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Kasım 2014 #4 Ben 8.1'i kurarken atla seçeneği vardı diye hatırlıyorum. Eğer lisansınız yoksa internetten serial bulup o anlık için o adımı geçebilirsiniz.
Ben 8.1'i kurarken atla seçeneği vardı diye hatırlıyorum. Eğer lisansınız yoksa internetten serial bulup o anlık için o adımı geçebilirsiniz.
R Requaizen Megapat Katılım 13 Mayıs 2014 Mesajlar 147 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Aralık 2014 #5 Serial bulma kısmını biraz daha açarmısınız
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.460 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 22 Aralık 2014 #6 Yasal olmayan yerlere gidiyorsunuz. Bu gibi şeyleri araştırıp bulun. Bilmiyorsanız bilene yaptırın.