Einhell TP-CD 18/120 darbeli matkap alınır mı?

Shalashaskaa861

Hectopat
Yazdığına göre cihazın 120nm torku varmış, fiyat olarak muadillerinin çok altında.
Bazı yorumlara baktım, yalpalama ve tuştan elinizi çektiğinizde hemen durmak yerine 1 saniye kadar dönmeye devam ediyor demişler.
Alıp kullanan oldu mu? Nasıl, alınır mı?
Amazon.com.tr

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu markanın büyük duvar kırıcısı var bende. Sağlam bir alet, koca duvarı indirmiştim.
Ancak ufak el aleti olarak Stanley markasını öneririm.
Alırken Einhell ile Stanley arasında kalmıştım. Stanley aldım çok memnunum.

Benim aldığım ürün şu ürün idi. Şuan satışı yok sanırsam. 2-3 yıl önce almıştım.

Eve klima kurmaya servis gelmişti.
Adamların matkap şarjı bitmiş, dolsun beklerken bendeki matkabı getirdim.
Ürünü görmeden önce abi ev ürünleri bizim işimizi görmüyor bozulur kalır sonra bizden bilme dediler. Kutuyu görünce tabi "abi bu iyi bunla çalışırız biz" diyip tüm işleri benim matkapla yapmışlardı. Ben çok memnunum.

Benim aldığım ürün şu ürün idi. Şu an satışı yok sanırsam. 2-3 yıl önce almıştım.

Eve klima kurmaya servis gelmişti.
Adamların matkap şarjı bitmiş, dolsun beklerken bendeki matkabı getirdim.
Ürünü görmeden önce abi ev ürünleri bizim işimizi görmüyor bozulur kalır sonra bizden bilme dediler. Kutuyu görünce tabii "abi bu iyi bununla çalışırız biz" deyip tüm işleri benim matkapla yapmışlardı. Ben çok memnunum.

Önerdiğin diğeriyle çok bir fark yok zaten hocam kaliteli ürünler hobi olarak ahşapla uğraşıyorum bazen uzun vida atıyorum torkta önemli benim için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı