H hando Hectopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 81 31 Ağustos 2022 #1 Arkadaşlar mağazama Ejder Vandal geldi kaç gündür rgx vandalı bekliyordum ama ejder geldi. Sizce alınır mı? Yoksa Rgx'i beklemeli miyim?
Arkadaşlar mağazama Ejder Vandal geldi kaç gündür rgx vandalı bekliyordum ama ejder geldi. Sizce alınır mı? Yoksa Rgx'i beklemeli miyim?
icasilverballers Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 1.965 Çözümler 4 Yer İstanbul 31 Ağustos 2022 #2 hando dedi: Arkadaşlar mağazama Ejder Vandal geldi kaç gündür rgx vandalı bekliyordum ama ejder geldi. Sizce alınır mı? Yoksa Rgx'i beklemeli miyim? Genişletmek için tıkla... Alınır.
hando dedi: Arkadaşlar mağazama Ejder Vandal geldi kaç gündür rgx vandalı bekliyordum ama ejder geldi. Sizce alınır mı? Yoksa Rgx'i beklemeli miyim? Genişletmek için tıkla... Alınır.
S Sistemsiz Oyunlar Hectopat Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 744 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2022 #3 Ejder kesinlikle alınmalıdır.
laviens Decapat Katılım 20 Temmuz 2022 Mesajlar 739 Çözümler 2 31 Ağustos 2022 #4 hando dedi: Arkadaşlar mağazama Ejder Vandal geldi kaç gündür rgx vandalı bekliyordum ama ejder geldi. Sizce alınır mı? Yoksa Rgx'i beklemeli miyim? Genişletmek için tıkla... Bu sana kalmış bu saçma konuları anlayamıyorum.
hando dedi: Arkadaşlar mağazama Ejder Vandal geldi kaç gündür rgx vandalı bekliyordum ama ejder geldi. Sizce alınır mı? Yoksa Rgx'i beklemeli miyim? Genişletmek için tıkla... Bu sana kalmış bu saçma konuları anlayamıyorum.
Kelsza Hectopat Katılım 6 Haziran 2021 Mesajlar 1.663 Çözümler 4 31 Ağustos 2022 #5 hando dedi: Arkadaşlar mağazama Ejder Vandal geldi kaç gündür rgx vandalı bekliyordum ama ejder geldi. Sizce alınır mı? Yoksa Rgx'i beklemeli miyim? Genişletmek için tıkla... RGX istiyorsan bekle. Ejder bana o kadar iyi gelmiyor fakat senin kararın.
hando dedi: Arkadaşlar mağazama Ejder Vandal geldi kaç gündür rgx vandalı bekliyordum ama ejder geldi. Sizce alınır mı? Yoksa Rgx'i beklemeli miyim? Genişletmek için tıkla... RGX istiyorsan bekle. Ejder bana o kadar iyi gelmiyor fakat senin kararın.
3 368671 Hectopat Katılım 19 Eylül 2020 Mesajlar 634 31 Ağustos 2022 #6 hando dedi: Arkadaşlar mağazama Ejder Vandal geldi kaç gündür rgx vandalı bekliyordum ama ejder geldi. Sizce alınır mı? Yoksa Rgx'i beklemeli miyim? Genişletmek için tıkla... Skinlere o kadar para vermek bana mantıklı gelmiyor hocam ama beğeniyorsanız ve bütçede de sıkıntı çekmiyorsanız alın.
hando dedi: Arkadaşlar mağazama Ejder Vandal geldi kaç gündür rgx vandalı bekliyordum ama ejder geldi. Sizce alınır mı? Yoksa Rgx'i beklemeli miyim? Genişletmek için tıkla... Skinlere o kadar para vermek bana mantıklı gelmiyor hocam ama beğeniyorsanız ve bütçede de sıkıntı çekmiyorsanız alın.
R RTX2023 Hectopat Katılım 19 Nisan 2021 Mesajlar 1.471 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2022 #7 Ejder bayıyor almanı önermem.
H hando Hectopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 81 31 Ağustos 2022 #8 icasilverballers dedi: Alınır. Genişletmek için tıkla... Bayıyor falan diyorlar vallahi çok arada kaldım rgx istiyordum ama mağazama ejder gelince kafam karıştı.
icasilverballers dedi: Alınır. Genişletmek için tıkla... Bayıyor falan diyorlar vallahi çok arada kaldım rgx istiyordum ama mağazama ejder gelince kafam karıştı.
kr7331 Hectopat Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 318 31 Ağustos 2022 #9 Rgx veya yağmacı al çok fazla Boost yaptığımdan oyunlardaki tüm skinlerle oynadım sayılır son gelenler dışında ejder kötü.
Rgx veya yağmacı al çok fazla Boost yaptığımdan oyunlardaki tüm skinlerle oynadım sayılır son gelenler dışında ejder kötü.
H hando Hectopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 81 31 Ağustos 2022 #10 kr7331 dedi: Rgx veya yağmacı al çok fazla Boost yaptığımdan oyunlardaki tüm skinlerle oynadım sayılır son gelenler dışında ejder kötü. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam teşekkürler. Rgxi bekleyeceğim. Tabii gelirse...
kr7331 dedi: Rgx veya yağmacı al çok fazla Boost yaptığımdan oyunlardaki tüm skinlerle oynadım sayılır son gelenler dışında ejder kötü. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam teşekkürler. Rgxi bekleyeceğim. Tabii gelirse...