Ejderha Logosu neden önemli?

decision21

Picopat
Birçok mühendis arkadaşım işte kullanmak üzere laptop tercih ediyor. R bu arkadaşlarımın çoğunluğunun baktığı ilk şey laptopta ejderha logosu. Her ne kadar yetişkin insanlar olsak da ve MSI markasını sevsem de bu tip takıntılara anlam veremiyorum. Gerçekten bilmediğim bir şey mi var bu MSI hakkında? En iyi marka diyebilir miyiz? Bir başka değişle, ejderha logosu olunca gerçekten en iyisi, en kalitelisi mi olmuş oluyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
MSI'ın ucuz modelleri bayağı kalitesiz ve düşük watt değerine sahip GPU'lar kullanılıyor. Üst segmentte gerçekten başarılı ürünleri var ama giriş-orta segment ürünleri iyi denemez, hele katana modelleri berbat. En iyi yine diyemeyiz çünkü ASUS, Razer, Gigabyte, Alienware, Predator ve Omen gibi rakipleride üst segment ürünlerinde başarılılar. Benim üst segmentten laptop alacak bütçem olsa düşünmeden ASUS ROG alırdım.

MSI kendini kanıtlamış, dayanıklı ve kaliteli ürünler üreten bir firma. Şahsi kanaatimce Windows laptop tarafinda en iyi marka. Kısacası ejderha takıntısına pek şaşırmayın.

MSI'ın ucuz modelleri bayağı kalitesiz ve düşük watt değerine sahip GPU'lar kullanılıyor. Üst segmentte gerçekten başarılı ürünleri var ama giriş-orta segment ürünleri iyi denemez, hele katana modelleri berbat. En iyi yine diyemeyiz çünkü ASUS, Razer, Gigabyte, Alienware, Predator ve Omen gibi rakipleride üst segment ürünlerinde başarılılar. Benim üst segmentten laptop alacak bütçem olsa düşünmeden ASUS ROG alırdım.
Ben özellikle Omen serisini çok beğeniyorum, ama nedense çok popüler olmadı gibi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı