iremss Hectopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Kadın 1 Eylül 2023 #1 Ben dün VP aldım vandal skini bekliyorum ama mağazama vandal gelmiyor. Bende sabırsız biriyim yani sizce başka skin mi bekleyeyim yoksa bu skin güzel mi?
Ben dün VP aldım vandal skini bekliyorum ama mağazama vandal gelmiyor. Bende sabırsız biriyim yani sizce başka skin mi bekleyeyim yoksa bu skin güzel mi?
3 370423 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 4.597 Çözümler 4 1 Eylül 2023 #2 Güzel ama asil, yağmacı, ejder ateşi, delipop, gaia gibi skinlerden iyi değil.
iremss Hectopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Kadın 1 Eylül 2023 #3 370423 dedi: Güzel ama asil, yağmacı, ejder ateşi, delipop, gaia gibi skinlerden iyi değil. Genişletmek için tıkla... Öyle olduğunu biliyorum ejder bekliyorum zaten ama mağazama vandal skini gelmemeye başladı.
370423 dedi: Güzel ama asil, yağmacı, ejder ateşi, delipop, gaia gibi skinlerden iyi değil. Genişletmek için tıkla... Öyle olduğunu biliyorum ejder bekliyorum zaten ama mağazama vandal skini gelmemeye başladı.
3 370423 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 4.597 Çözümler 4 1 Eylül 2023 #4 iremss dedi: Öyle olduğunu biliyorum ejder bekliyorum zaten ama mağazama vandal skini gelmemeye başladı. Genişletmek için tıkla... Durumunuz varsa alın diğerleri gelince tekrar yatırır alırsınız ama tek skin alacağım şimdilik diyorsanız bekleyin, sabredin. Elbet biri gelir.
iremss dedi: Öyle olduğunu biliyorum ejder bekliyorum zaten ama mağazama vandal skini gelmemeye başladı. Genişletmek için tıkla... Durumunuz varsa alın diğerleri gelince tekrar yatırır alırsınız ama tek skin alacağım şimdilik diyorsanız bekleyin, sabredin. Elbet biri gelir.
iremss Hectopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Kadın 1 Eylül 2023 #5 370423 dedi: Durumunuz varsa alın diğerleri gelince tekrar yatırır alırsınız ama tek skin alacağım şimdilik diyorsanız bekleyin, sabredin. Elbet biri gelir. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
370423 dedi: Durumunuz varsa alın diğerleri gelince tekrar yatırır alırsınız ama tek skin alacağım şimdilik diyorsanız bekleyin, sabredin. Elbet biri gelir. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.