Ek iş önerisi

merxtk

Kilopat
Herkese selamlar. 11.00 ile 21.00 arasında halihazırda çalıştığım bir işim var. Çok şükür maaşım iyi fakat ben ek iş yapmak istiyorum. Akşam 21.00'dan sonra ne tür bir iş yapabilirim? Tam tersi sabah erken kalkıp 11.00'a kadar da çalışabilirim. Pazar günlerim boş. Bayrampaşa'da yaşıyorum. Tavsiye verirseniz mutlu olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese selamlar. 11.00 ile 21.00 arasında halihazırda çalıştığım bir işim var. Çok şükür maaşım iyi fakat ben ek iş yapmak istiyorum. Akşam 21.00'dan sonra ne tür bir iş yapabilirim? Tam tersi sabah erken kalkıp 11.00'a kadar da çalışabilirim. Pazar günlerim boş. Bayrampaşa'da yaşıyorum. Tavsiye verirseniz mutlu olurum.
Kuryelik olabilir.

Ufak tefek ürünler alıp sahibinden vb. gibi sitelerde satabilirsin.

Örneğin 2. El uyguna laptop, Kulak üstü kulaklık, tablet ve grafik tablet gibi şeyler alıp üzerinde 300-500 ekleyip satabilirsin.

Sabit gelir olmaz benden gücü gerektirmeyen bir iş.

Ehliyetiniz, motor üstünde deneyiminiz varsa kuryelik mantıklı olabilir. Gece mesaisi için ideal.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı