Ek kontenjan açılır mı?

Daha fazla  
Merhaba iyi günler, YKS 2024 sonuçları açıklandı ve yerleşmeler belli oldu. Bende 2 yıllık elektik düşünüyordum nasip olmadı, Eylül ayında ek kontenjan olayı varmış şu an ön lisans programı yüzde yüz dolu diyorlar. Acaba eylül ayında boş yer açılır mı? Ve herhangi bir üniversiteye yerleşebilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ağustos sonu gibi açılıyor, en geç Eylül başında başlıyor ek kontenjanlar. Ben geçen sene ek kontenjandan yerleşmiş bir öğrenci olarak bu seneki oranlara göre şunu söylemek isterim size. İlk kez bu kadar dolu bir kontenjan süreci görüyorum. Sıralamanızdan daha düşük yerleri yazmayı göze almanız gerekecek. Geçen sene bunlarla çok karşılaştım ben. Son 1 kişilik kontenjandan girmiş bir öğrenci olarak size tavsiyem büyükşehirlerde diploması iş yapan çoğu üniyi yazın pek seçici olmayın bu konuda. Çünkü ek kontenjanlar bu sene çok fazla dolu kapasiteyle açılacak. Tabii mezuna kalmak daha iyi bir seçenek olabilir sizin için çünkü 2 yıllıkların ataması günden güne zorlaşıyor.

Sizce yerleşir miyim ek kontenjandan inşaat mühendisliği gidebileceğim üniler şu şekilde.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-08-29-16-43-21-768-edit_com.miui.notes.jpg
    200,3 KB · Görüntüleme: 33
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…