zekid Centipat Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2025 #1 Arkadaşlar iyi günler, ek madde-1 ile yerleştiğimizde normal üniversiteye kayıt yapar gibi e-Devlet üzerinden mi yapıyoruz?
Arkadaşlar iyi günler, ek madde-1 ile yerleştiğimizde normal üniversiteye kayıt yapar gibi e-Devlet üzerinden mi yapıyoruz?
H hazardd17 Picopat Kek günü Katılım 4 Ağustos 2025 Mesajlar 280 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2025 #2 Üniversiteden bilgi alman şart. Ben ek-1 ile yatay geçiş yaptığımda Akdeniz Üniversitesine yüzyüze kayıt olmuştum.
Üniversiteden bilgi alman şart. Ben ek-1 ile yatay geçiş yaptığımda Akdeniz Üniversitesine yüzyüze kayıt olmuştum.
zekid Centipat Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2025 #3 hazardd17 dedi: Üniversiteden bilgi alman şart. Ben ek-1 ile yatay geçiş yaptığımda Akdeniz Üniversitesine yüzyüze kayıt olmuştum. Genişletmek için tıkla... anladım reis sağolasın
hazardd17 dedi: Üniversiteden bilgi alman şart. Ben ek-1 ile yatay geçiş yaptığımda Akdeniz Üniversitesine yüzyüze kayıt olmuştum. Genişletmek için tıkla... anladım reis sağolasın