R Rancelo1907 Centipat Katılım 16 Temmuz 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2025 #1 Ek madde 1 yatay geçiş başvuru yapacaktım ama karşıma 5 tane puan türü çıkıyor. Hangisini seçeceğimi bilemedim. Yardımcı olur musunuz?
Ek madde 1 yatay geçiş başvuru yapacaktım ama karşıma 5 tane puan türü çıkıyor. Hangisini seçeceğimi bilemedim. Yardımcı olur musunuz?
Çözüm Mustafa.Kaan 14 Ağustos 2025 Bölümüne girerken kullandığın yerleştirme puanı hangi türse onu seçeceksin. Sayısalsa sayısal, EA ise EA.
Bölümüne girerken kullandığın yerleştirme puanı hangi türse onu seçeceksin. Sayısalsa sayısal, EA ise EA.
Mustafa.Kaan Petapat Katkıda Bulunan Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 6.696 Makaleler 2 Çözümler 1.658 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2025 #2 Bölümüne girerken kullandığın yerleştirme puanı hangi türse onu seçeceksin. Sayısalsa sayısal, EA ise EA. Artı 0 Eksi Çözüm
Bölümüne girerken kullandığın yerleştirme puanı hangi türse onu seçeceksin. Sayısalsa sayısal, EA ise EA.
KS KS R Rancelo1907 Centipat Katılım 16 Temmuz 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2025 #3 Mustafa.Kaan dedi: Bölümüne girerken kullandığın yerleştirme puanı hangi türse onu seçeceksin. Sayısalsa sayısal, EA ise EA. Genişletmek için tıkla... Hocam şöyle sorayım emin olmak adına. Tyt ile giricem ama tercih ekleye basınca başarı sıralaması, tyt puan, tyt puan yerleştirme, yerleştirme başarı sırası gibi seçenekler çıkıyor bunlardan hangisini seçmem lazım gerçekten anlayamadım Dosya Ekleri IMG_9461.jpeg 356,4 KB · Görüntüleme: 15 Artı 0 Eksi
Mustafa.Kaan dedi: Bölümüne girerken kullandığın yerleştirme puanı hangi türse onu seçeceksin. Sayısalsa sayısal, EA ise EA. Genişletmek için tıkla... Hocam şöyle sorayım emin olmak adına. Tyt ile giricem ama tercih ekleye basınca başarı sıralaması, tyt puan, tyt puan yerleştirme, yerleştirme başarı sırası gibi seçenekler çıkıyor bunlardan hangisini seçmem lazım gerçekten anlayamadım
Mustafa.Kaan Petapat Katkıda Bulunan Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 6.696 Makaleler 2 Çözümler 1.658 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2025 #4 TYT Yerleştirme olanı seçmelisin. MYP'n okulun taban MYP'sinden yüksek mi ona bakılıyor. Artı 0 Eksi
KS KS R Rancelo1907 Centipat Katılım 16 Temmuz 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2025 #5 Mustafa.Kaan dedi: TYT Yerleştirme olanı seçmelisin. MYP'n okulun taban MYP'sinden yüksek mi ona bakılıyor. Genişletmek için tıkla... Allah razı olsun sağ ol Artı 0 Eksi
Mustafa.Kaan dedi: TYT Yerleştirme olanı seçmelisin. MYP'n okulun taban MYP'sinden yüksek mi ona bakılıyor. Genişletmek için tıkla... Allah razı olsun sağ ol