Öncelikle herkese merhaba. İkinci bir monitör almak istiyorum. Mevcut monitörüm oldukça büyük ve masada fazla yer kapladığı için (27 inç şu an kullandığım) daha küçük bir model arıyorum. Yenileme hızı veya tepki süresi önemli değil. Monitörü yalnızca Discord, Spotify gibi uygulamalar veya ders çalışırken kullanacağım; hatta belki sırf daha az yer kaplasın diye monitörü dik konumda da kullanabilirim. Bütçem en fazla 120-130 euro (6000-6500 TL'ye denk geliyor sanırsam). Ne önerirsiniz?
Yerinizde olsam iki monitör içinde bir monitör standı alırdım. Hem mevcut monitörünüzün masada kapladığı yerden kurtulursunuz hem de işlevsellik olarak mantıklı olur.
En ucuz North Bayou NB F160 17-27 inç LCD/LED Çift Kol Amortisörlü Vesa Monitör Standı fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! North Bayou NB F160 17-27 inç LCD/LED Çift Kol Amortisörlü Vesa Monitör Standı özelliklerini incele, 2.455,18 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Bu ikisi bütçenize tam yetiyor. Normalde AOC modelinde pivot olmadığından dik konumlandıramıyorsunuz. Monitör standı sayesinde bu sorunda ortadan kalkacak.
En ucuz North Bayou NB F160 17-27 inç LCD/LED Çift Kol Amortisörlü Vesa Monitör Standı fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! North Bayou NB F160 17-27 inç LCD/LED Çift Kol Amortisörlü Vesa Monitör Standı özelliklerini incele, 2.455,18 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Öneri için teşekkürler, şu anda Philips 27M1C5200W/00 kullanıyorum ve kendi standı falan var. Ek bir stand alırsam bu monitörü sorunsuz şekilde yeni standa takabilir miyim? Stand konusuna çok hâkim değilim de.
Öneri için teşekkürler, şu anda Philips 27M1C5200W/00 kullanıyorum ve kendi standı falan var. Ek bir stant alırsam bu monitörü sorunsuz şekilde yeni standa takabilir miyim? Stant konusuna çok hâkim değilim de.
Anladım, teşekkürler. Son olarak bilgisayar dizüstü olduğu için yalnızca tek bir HDMI portu var. Nasıl bir HDMI splitter önerirsiniz bu setup için? Çünkü gördüğüm kadarıyla onun da farklı işlevler için farklı türleri var.
Anladım, teşekkürler. Son olarak bilgisayar dizüstü olduğu için yalnızca tek bir HDMI portu var. Nasıl bir HDMI splitter önerirsiniz bu setup için? Çünkü gördüğüm kadarıyla onun da farklı işlevler için farklı türleri var.
Dark DK-HD-SP1X2 4K UltraHD 1 Giriş 2 Çıkışlı HDMI Splitter en uygun fiyatı SmallMan'de! Dark DK-HD-SP1X2 4K UltraHD 1 Giriş 2 Çıkışlı HDMI Splitter fiyat ve taksit seçenekleri,incelemesi,yorumlar,özellikleri için tıklayın!