Aslında benim Ankara isteğim burdan kaynaklı. Aile evi cehennem gibi ders çalışamıyorum bir türlü. Ben de üniversiteye gideyim orda bir daha hazırlanır seneye aynı üniversitenin yazılım mühendisliği bölümüne yerleşerim diyordum.Hocam bizim yurtta bilgisayar programcılığı okuyan arkadaşların hepsi bin pişmandı. Youtube'dan izlemek daha çok şey katıyor demişti hepsi. Yazılım işine girecekseniz Yazılım Mühendisliği ve Bilgisayar Mühendisliği haricinde bakmayın bana kalırsa. Okumaktan başka çareniz yoksa uçak teknolojileri, Makine,Elektrik, Uçak bakım onarım.
Aynısını deneyen arkadaşım hiçbirşey yapamadı geçen sene aynı bölümde kaldı 1 sene de okulu uzadı riskli hocam. Sıralamanız kaçtı ?Aslında benim Ankara isteğim burdan kaynaklı. Aile evi cehennem gibi ders çalışamıyorum bir türlü. Ben de üniversiteye gideyim orda bir daha hazırlanır seneye aynı üniversitenin yazılım mühendisliği bölümüne yerleşerim diyordum.
Hocam ben Burdur'da okuyorum kiralar uygun burada bende evde kalıyorum TYT de çoğu bölüme yerleşebiliyorsunuz EA SAY sıralamanızı bilmiyorum ama buraya da bakabilirsiniz.383.000 sıralama şuan. Masaüstü bir bilgisayarım var staj param ona yetti. Yurtta falan çalınabilirmiş. Eve çıkmayı düşünüyorum o yüzden. Kirasıydı osuydu busuydu kısmını çözebilirsem seneye 50.000-60.000 sıralama yapabilirim diye düşünüyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.