Ek tercihte 263 puanla yerleşebilir mi?

Bunediyo

Centipat
Daha fazla  
Yerleşemedim, ek tercihte tüm sıralamamı 240 250 230 220 puanlı yerlerle doldurmayı planlıyorum. Sizce mantıklı mı? Nasıl bir yol izlemeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Buna kimse net bir cevap veremez son sonuçlardan sonra.

Üniversite hayatını deneyimlemek için acele ediyorsan ön lisans dediğin şey lise-ortaokuldan hallice bir şey 240-250-230-220 gibi puanlarla boşa zaman kaybetmektense gerçekten okumaya niyetin var ise tercihini bu sene yapmamanı tavsiye ederim.
Ben işin eğlencesindeyim, ailemi çekemem konu uzamasın diyorsan mantıklı olur senin adına. Sıralamalara bak puandan ziyade.

aile olmasa

Vallahi güzel kardeşim yaşın küçük belli, ailenin eğitim durumunu bilmiyorum ancak 265 gibi bir puanla çocuklarını tercihe zorlamaları veya sana destek olmamaları çok tehlikeli.
Ön lisans dediğin şey çöptür, oradan alacağın kağıt parçasının bir hükmü yok şu anki birçok lisans bölümü bile çöp durumda.
Gerçekten okumak istiyorsan sıralamanı yükseltip güzel bir lisans programını hedeflemen gerekiyor seneye aksi durumda pişman olacağın bir adımı attıktan sonra dönüşü olmaz yine üzülen sen olursun başkalarının sesini keseceğim derken.

bu sene ailevi ve bazı nedenlerden çalışamadım temelim kötü iş bul çalış ders yap diyorlar oda çok zor

Yerleşemedim, ek tercihte tüm sıralamamı 240 250 230 220 puanlı yerlerle doldurmayı planlıyorum. Sizce mantıklı mı? Nasıl bir yol izlemeliyim?
Gelebilirde gelmeyebilir de bu sene tercihlerde bi gariplik var zaten

Ya hocam aileniz 2-3 aya unutur zaten eğer çalıştığınızı görürlerse. Ama kendinize şunu sorun çalışacak mısınız? Temeliniz olmasa bile sağlıkta gönlünüz varsa en kötü hemşirelik yazar geçersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…