SolveTax Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2018 Mesajlar 2.307 Çözümler 22 3 Haziran 2023 #1 Bunun gibi thumbnailler nasıl yapılıyor? Hazır bir pack mi var? Çok fazla kanalda buna benzer thunbnailler görüyorum. Hazır pack varsa nerede bulabilirim? Eki Görüntüle 1805755 Dosya Ekleri maxresdefault (3).jpg 156,1 KB · Görüntüleme: 27 Son düzenleyen: Moderatör: 3 Haziran 2023
Bunun gibi thumbnailler nasıl yapılıyor? Hazır bir pack mi var? Çok fazla kanalda buna benzer thunbnailler görüyorum. Hazır pack varsa nerede bulabilirim? Eki Görüntüle 1805755
kardesgarantisibenim Decapat Katılım 16 Eylül 2022 Mesajlar 276 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2023 #2 Adobe PS kullanacağınızı farz ederek font için şöyle bir link bırakıyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Adobe PS kullanacağınızı farz ederek font için şöyle bir link bırakıyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et