Daha fazla
Arkadaşlar benim bir arkadaşım websitesi açmış 30k Instagram hesabı sahibi olmuş oyun yapmış kitap yazmış özel parti sayılmasa da partiye benzer bir yere üye olmuş bazı tarihi eşyaların satımını yapmış tarih konusunda birçok bilgi edinmiş. Ben de bu tarz şeyler yapmak istiyorum ama yaptıklarım Instagram hesabı açtım tutmadı satrançta ilerleme kaydettim. Ben onun yaptıklarına başlamaya oyun yapma işine girişerek başlıyayım dedim ama istekli bir ekibim yok daha doğrusu her işimde yalınızım. Bu bahsettiğim arkadaş hiç yalnız olmayan her işini ekibiyle yapan biri. Aramızda iyi olmadığı için birlikte iş yapamıyoruz. Ben oyun yapmayı çalışmaya istekli ekip olmadığından dolayı ben de sıkıldım artık çalışasım gelmiyor canım oyun oynamak istiyor kendimi çalışmak için zorluyorum olmuyor. Sizce oyun oynamayı bırakıp çalışmaya mi yönelmeliyim ekip mi bulmalıyım ne yapmalıyım? Oyun oynarken de içimde sıkıntı var hep yatıyorum diye.(bu arada o arkadaş da oyun oynuyor ve benim ondan farklı olarak saat 18:00-22:00 arası babama yardıma gidiyorum) sizce kolay bir şeyden mi başlamalıyım bana bir tavsiye verebilecek biri var mıdır?
Son düzenleyen: Moderatör: