Ekipman dahil R5 5600 & RX6600 sistem nasıldır?

Muratcan0772

Centipat
Daha fazla  
Öncelikle bütçem 22 bin civarı ve alttaki ekipmanları ve parçaları almayı düşünüyorum.
PC:
AMD Ryzen 5 5600.
AMD Radeon RX6600.
B550 anakart.
2x8GB RAM.
500GB M.2 SSD.
ID-Cooling SE-214 XT.
Klavye: ASUS TUF K1 klavye.
Mouse: ASUS TUF M3 mouse.
Kulaklık: Gamepower Warlord.
Mouse pad: SteelSeries QCK medium.

Sizce bu PC ve ekipmanlar nasıl alınır mı? (Gamepower'a ön yargılı davranmayın, gerçekten iyi kulaklık. Arkadaşımda var, 1 yıldır kullanıyor ve gayet memnun. Ayrıca ben de bir kere kullandım, gayet güzel kulaklık.)
Bir de monitör önerisi yaparsanız sevinirim.
Not: Çoğunlukla CS:GO, Valorant, FIFA ve RDR2 oynamayı düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Güzel fakat 500GB SSD size yetmez. Bende 500GB lık var. Yetmedi 1TB HDD aldım. En iyisi 1TB yapın SSD'yi. Monitör bütçesi nedir? :

CS:GO ve Valorant genellikle işlemci ağırlıklıdır, Ryzen 5 5600 / Ryzen 5 5500 iyi performans verir.
165FPS + alırsınız.
RDR2 ağır bir oyundur, RX 6600 ile FSR açarak akıcı şekilde oynayabilirsiniz.
Ağır oyun zaten, FSR açmadan bile 60FPS alabiliyorsunuz, 60FPS alsanız bile input veya kasma hissetmezsiniz çünkü ağır oyun.

Hocam 27 inç düşünmüyorum genellikle FPS oynayacağım için.

Güzel fakat 500GB SSD size yetmez. Bende 500GB'lık var. Yetmedi 1TB HDD aldım. En iyisi 1TB yapın SSD'yi. Monitör bütçesi nedir?

Hocam çok bir oyun oynamayacağım Max God of War ve Shadow of Tomb Raider oynarım saydıklarım haricinde ki onları da hikayesi bitince silerim muhtemelen.

SSD 1 TB artırılabilir. Kasa ve PSU seçimi de önemli tabii ki.

Peki hocamlarım sizce nasıldır bu ekipmanlar ve bir monitör önerebilir misiniz? (165Hz veya 240 Hz önerirseniz daha iyi olur)

SSD 1 TB artırılabilir. Kasa ve PSU seçimi de önemli tabii ki.

Hocam açıkçası 500GB yeter diye düşünüyorum şu anki PC'de bile 250GB SSD var ve hala 50GB boş alanım var.

Olmazsa en kötü 1tane daha 500GB M.2 SSD takarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…