Ekipman önerisi verir misiniz?

Hayırlı uğurlu olsun klavye, beğenmenize sevindim. Güle güle kullanmanız dileğiyle Tam bütçeyi bilmediğimden kulaklık olarak SteelSeries önermiştim ama şu an kesinlikle HyperX Cloud II öneririm sıkıntı çıkarmayacak uzun yıllar rahatça kullanabileceğiniz bir kulaklık.

1000 TL yazdığınız için öyle yazdım yoksa Cooler Master MH751 veya Hyperx Cloud Alpha alınabilir.

Cloud 2 ve cloud 2 alpha olarak ayrılıyor sanırım kulaklıklar yanlışım var ise düzeltin. Hangisini önerirsiniz.

Cloud 2 ve cloud 2 alpha olarak ayrılıyor sanırım kulaklıklar yanlışım var ise düzeltin. Hangisini önerirsiniz.
Cloud II ve Cloud Alpha olarak ayrılıyor farklı modeller. Cloud Alpha modelinde ses kartı gelmiyor eğer anakartınızda iyi bir ses kartı mevcutsa Cloud Alpha değilse ses kartıyla beraber gelen Cloud II modelini almanızı tavsiye ederim.

Cloud Alpha, Cloud II modelinden daha iyi.

Sanırım Cloud Alpha II diye bir model çıktı tam hatırlamıyorum ama normal Cloud Alpha modelinin ses kartı olan versiyonu sanırım bence gerek yok.
Çok ama çok teşekkürler

Rica ederim, Alpha da çift odalı sürücüler var bu da duyacağınız ses aralığının çok daha geniş ve zengin olması anlamına geldiğini belirtiliyor. Ancak ses kartınıza çok güvenmiyorsanız yaklaşık ve bütçeniz varsa 1000 tl civarı fiyatı olan Alpha S modeli de mevcut. Bu modelde cloud II de olan 7.1 ses kartı ve cloud Alpha da olan çift odalı sürücü seçeneği birlikte mevcut. Tabi bu fiyata başka seçenekler de ihtimal dahiline girebilir. Şimdiden hayırlı olsun. @Dahiliyeci

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…