G gereonur14 Hectopat Katılım 23 Mayıs 2014 Mesajlar 141 Yer Gaziemir,İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2015 #1 Öncelikle herkese iyi bayramlar. Arkadaşlar aklımda bir set var. Önerir misiniz veya hangi parçaları değiştirmem gerektiğini söyler misiniz? Razer Deathadder Chroma Razer Kraken 7.1 Chroma/ Sennheiser PC 333D Logitech G105/ Steelseries Apex Steelseries Qck+/ Razer Goliathus
Öncelikle herkese iyi bayramlar. Arkadaşlar aklımda bir set var. Önerir misiniz veya hangi parçaları değiştirmem gerektiğini söyler misiniz? Razer Deathadder Chroma Razer Kraken 7.1 Chroma/ Sennheiser PC 333D Logitech G105/ Steelseries Apex Steelseries Qck+/ Razer Goliathus
T technopol Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Haziran 2014 Mesajlar 1.360 Makaleler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2015 #2 Şunu söyleyebilirim ki söylediğiniz hiçbir Razer ürününü almayın. Sunduklarına göre pahalı. Sadece şişirilmiş marka değeri var. Aynı Beats gibi.
Şunu söyleyebilirim ki söylediğiniz hiçbir Razer ürününü almayın. Sunduklarına göre pahalı. Sadece şişirilmiş marka değeri var. Aynı Beats gibi.
G gereonur14 Hectopat Katılım 23 Mayıs 2014 Mesajlar 141 Yer Gaziemir,İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2015 #3 technopol dedi: Şunu söyleyebilirim ki söylediğiniz hiçbir Razer ürününü almayın. Sunduklarına göre pahalı. Sadece şişirilmiş marka değeri var. Aynı Beats gibi. Genişletmek için tıkla... Yerine hangi ürünleri önerirsiniz? Yardım edecek yok mu? Sipariş edeceğim bu akşam. Lütfen yardım edin. Sipariş geçeceğim.
technopol dedi: Şunu söyleyebilirim ki söylediğiniz hiçbir Razer ürününü almayın. Sunduklarına göre pahalı. Sadece şişirilmiş marka değeri var. Aynı Beats gibi. Genişletmek için tıkla... Yerine hangi ürünleri önerirsiniz? Yardım edecek yok mu? Sipariş edeceğim bu akşam. Lütfen yardım edin. Sipariş geçeceğim.
BigSmoke Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Mart 2015 Mesajlar 3.096 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Eylül 2015 #4 Bütçe nedir?
G gereonur14 Hectopat Katılım 23 Mayıs 2014 Mesajlar 141 Yer Gaziemir,İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2015 #5 Toplam bütçe 1000 TL fakat bu akşam mouse ve mouse pad sipariş edeceğim Amazon' dan sipariş edeceğim için 300 TL ikisine. Aklımda Deathadder Chroma, Steelseries Rival, Rog Gladius var, hangisini seçmeliyim çok kararsızım.
Toplam bütçe 1000 TL fakat bu akşam mouse ve mouse pad sipariş edeceğim Amazon' dan sipariş edeceğim için 300 TL ikisine. Aklımda Deathadder Chroma, Steelseries Rival, Rog Gladius var, hangisini seçmeliyim çok kararsızım.
BigSmoke Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Mart 2015 Mesajlar 3.096 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Eylül 2015 #6 Razer Deathadder Chroma RAZER RZ01-01210100-R3G1 DEATHADDER CHROMA - Teknosa Thermaltake TT eSports Challenger Pro THERMALTAKE Tt eSPORTS Challenger Pro Oyuncu Klavyesi Türkçe Steelseries Qck+ Steelseries Qck+ Oyuncu Mousepad Fiyatı - Taksit Seçenekleri Logitech G35 G35 OYUN HEADSET veya Logitech G430 G430 OYUN HEADSET
Razer Deathadder Chroma RAZER RZ01-01210100-R3G1 DEATHADDER CHROMA - Teknosa Thermaltake TT eSports Challenger Pro THERMALTAKE Tt eSPORTS Challenger Pro Oyuncu Klavyesi Türkçe Steelseries Qck+ Steelseries Qck+ Oyuncu Mousepad Fiyatı - Taksit Seçenekleri Logitech G35 G35 OYUN HEADSET veya Logitech G430 G430 OYUN HEADSET
İ İDropperFire Hectopat Katılım 14 Eylül 2015 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2015 #7 Deathadder Chroma kullandım tavsiye ederim.
IamRealGosu Hectopat Katılım 6 Haziran 2015 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2015 #8 Kraken 7.1, blackwidow kullanmaktayim, razer pahali olabilir ama kesinlikle kalitedir. Performansi sizi üzmez. Zamaninda mause icin genis capli arastirmistim deathadder en begendigim olmustu.Fakat rival de tercih edilebilir.
Kraken 7.1, blackwidow kullanmaktayim, razer pahali olabilir ama kesinlikle kalitedir. Performansi sizi üzmez. Zamaninda mause icin genis capli arastirmistim deathadder en begendigim olmustu.Fakat rival de tercih edilebilir.
G gereonur14 Hectopat Katılım 23 Mayıs 2014 Mesajlar 141 Yer Gaziemir,İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2015 #9 BigSmoke dedi: Razer Deathadder Chroma RAZER RZ01-01210100-R3G1 DEATHADDER CHROMA - Teknosa Thermaltake TT eSports Challenger Pro THERMALTAKE Tt eSPORTS Challenger Pro Oyuncu Klavyesi Türkçe Steelseries Qck+ Steelseries Qck+ Oyuncu Mousepad Fiyatı - Taksit Seçenekleri Logitech G35 G35 OYUN HEADSET veya Logitech G430 G430 OYUN HEADSET Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Amazon üzerinden mouse pad linkini atabilir misiniz ?
BigSmoke dedi: Razer Deathadder Chroma RAZER RZ01-01210100-R3G1 DEATHADDER CHROMA - Teknosa Thermaltake TT eSports Challenger Pro THERMALTAKE Tt eSPORTS Challenger Pro Oyuncu Klavyesi Türkçe Steelseries Qck+ Steelseries Qck+ Oyuncu Mousepad Fiyatı - Taksit Seçenekleri Logitech G35 G35 OYUN HEADSET veya Logitech G430 G430 OYUN HEADSET Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Amazon üzerinden mouse pad linkini atabilir misiniz ?
BigSmoke Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Mart 2015 Mesajlar 3.096 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Eylül 2015 #10 Al dostum: http://www.amazon.com/SteelSeries-QcK-Gaming-Mouse-Black/dp/B000UVRU6G