Ekipman Önerisi

G35 der geçerim. Bass kalitesi, ses yüksekliği bir harika ki bilseniz. Yanınızda top patlasa duyurmuyor Ayrıca görüldüğü üzere klavyede ufak bir fan var. WASD tuşlarına basan parmakları serin tutuyor, terlemesini engelliyor.

Şu an mouse ve mouse pad sipariş ediyorum. Yardımlarınız için teşekkürler.
Klavye pek hoşuma gitmedi doğrusu ama gidip görmem lazım yinede. G35 için kırılacak gibi bir his verdiğini söylüyorlar, deneme şansınız oldu mu acaba ?

Amazon üzerinden maalesef mouse pad adrese gelmiyor.

Teşekkürler. Razer Deathadder Chroma sipariş verdim. Mouse pad Türkiye'ye gelmediği için buradan alacağım.

Klavye olarak Razer Deathstalker Chroma çok hoşuma gidiyor. Amazon'da 90 dolar gibi bir fiyatı var.

Dediğiniz klavyeye baktım hoşuma gitti. Acaba klavyeyi düşürüp kulaklığımı yükseltsem yoksa aynı seviyede mi alsam bilemedim.

Deneme fırsatım olursa bakacağım teşekkürler. Sence G35 + Steelseries Apex/ Deathstalker Chroma mu sipariş etsem yoksa klavyeyi G105 yapıp kulaklığımı yükseltmeliyim ?
@BigSmoke

Ben yakın zamanda Razer Deathadder ile Deathstalker Chroma almayı düşünüyorum. Daha sonra kulaklık olarak HyperX Cloud II veya Kraken 7.1 almayı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…