Ekipman önerisi

Daha fazla  
Herkese selamlar. Uzun zamandır ekipman arayışındayım. Forumda da bu konu hakkında birçok konu açtım ama her konu açtıktan sonra farklı farklı modeller keşfettim.

Şu an aklımda olan modeller kulaklık tarafında Corsair HS80 RGB Wireless beyaz, SteelSeries Arctis Nova 5 kablosuz beyaz, Corsair Void Elite RGB beyaz, SteelSeries Arctis 7+ beyaz gibi beyaz modeller. Beyaz olma şartıyla bu fiyata başka ne alınır. Şu an aklıma en yatkın olan ve en beğendiğim model HS80. Arctis de etkileyici ama HS80 fiyatından dolayı ilgimi daha çok çekti.

Ama biraz eski bir model olması da eksi yönde etkiliyor. Aradaki fiyat farkına değer mi? Malum her şey çok pahalı olabildiğince az para ödemek istiyorum. Sizde yorumlarınızı paylaşırsanız çok mutlu olurum. Mouse tarafında ise ATK blazing sky F1 Pro, VXE mad R, ASUS ROG Gladius II'ı aimpoint kablosuz beyaz V2 Gaming mouse gibi modelleri inceledim.

Bu 3 model arasından da en mantıklı gelen F1 Pro modeli. Boyutları ve fiyatına göre sunduğu özelliklerden dolayı etkiliyor. Ama kafamı karıştıran mevzu mad r ile arasındaki fiyat farkına değer mi ve ASUS bu iki mouse arasında çok mu büyük kalır. Kafamdaki karışıklıkları çözmeme yardımcı olursanız çok mutlu olurum. İyi geceler.

Kulaklık olarak Nova 5'i öneririm. 1 - 2 ay önce aldım. Arctis 3 ve 7+ kullandım öncesinde bunu almadan. Corsair kullanmadım. Arctis 3 ve 7+ a göre kıyaslarsam
(- olarak Konforu bir tık kötü ama normalde iyi sadece onlar bir tık daha iyi gelmişti. - Mikrofonu bir tık daha kötüymüş sesin eskisi gibi gelmiyor dediler.)
(+ olarak şarj süresi çok çok iyi, Ses performansı arctis 3 ve 7+ a göre çok daha fazla digerlerinde az geliyordu bana bununkini son ses açamıyorum.)

Mause olarak elin büyükse benimki gibi Razer Deathadder v3 Pro öneririm güzel sarj ortalama 5 - 8 gün gidiyor bende.

Kulaklık olarak Nova 5'i öneririm. 1 - 2 ay önce aldım. Arctis 3 ve 7+ kullandım öncesinde bunu almadan. Corsair kullanmadım. Arctis 3 ve 7+ a göre kıyaslarsam
(- Olarak konforu bir tık kötü ama normalde iyi sadece onlar bir tık daha iyi gelmişti. - mikrofonu bir tık daha kötüymüş sesin eskisi gibi gelmiyor dediler.)
(Artı olarak şarj süresi çok çok iyi, ses performansı Arctis 3 ve 7+ a göre çok daha fazla digerlerinde az geliyordu bana bununkini son ses açamıyorum.)

Mouse olarak elin büyükse benimki gibi Razer DeathAdder V3 Pro öneririm güzel şarj ortalama 5 - 8 gün gidiyor bende.

Yorumunuz için teşekkür ederim. Kulaklığı değerlendireceğim. Zaten aklıma yatan bir modeldi. Ancak mouse tarafında elim pek büyük olmadığı için sona yazmak zorunda kalacağım. ASUS ROG modeli de o şekildeydi. Elinizin ölçüleri neydi acaba?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı