Ekipman tavsiyesi

Ayaz gms

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Kasam için ekipmanlar alacağım ve size danışmak istedim .

Monitör.
AOC 24.5" 25G4sxu 0.3ms 310Hz HDMI, DisplayPort Adaptive Sync Fast IPS Full HD Gaming monitör.

Mouse.
VXE R1 Wireless mouse.

Klavye.
MCHOSE G75 Pro

Kulaklık.

ATK Mercury / MCHOSE V9 Pro / MCHOSE S9 Pro bu üçünden hangisi iyidir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bütçe belirtilmemiş nasıl bir şey istediğinizi belirtmemişsiniz :). Söyleyin yardımcı olalım.

Merhaba. Kasam için ekipmanlar alacağım ve size danışmak istedim.

Monitör.
AOC 24.5" 25G4sxu 0.3ms 310Hz HDMI, DisplayPort Adaptive Sync Fast IPS Full HD Gaming monitör.

Mouse.
VXE R1 Wireless mouse.

Klavye.
MCHOSE G75 Pro

Kulaklık.

ATK Mercury / MCHOSE V9 Pro / MCHOSE S9 Pro bu üçünden hangisi iyidir?

Mouse seçimi kesinlikle çok mantıklı bende de aynı ürün var yaklaşık 1 yıldır sıkıntısız kullanıyorum. Tavsiye ederim. Monitörün aynısı bir arkadaşımda var ve memnun olduğunu söylüyor bence mantıklı bir tercih. Kulaklık konusunda net bir fikrim yok bende kulaklık bakıyorum ancak ATK Mercury'nin kaliteli ve muazzam F/P olduğunu söylüyorlar.

İlk öncelikle bu kulaklıkları alacaksan bir ses kalitesi beklememeni söyleyeyim.
Sebebi bu kulaklıklar tam olarak fps oyunlarına yönelik ve düşük gecikme değerlerine sahip kulaklıklar çünkü bluetooth 7.1 ile geliyor.
Müzik vb fps olmayan oyunlar forza horizen 5 gibi oynuyorsan Anker soundcore q30 öneririm aynı bütçede.

Hocam bütçe belirtilmemiş nasıl bir şey istediğinizi belirtmemişsiniz :). Söyleyin yardımcı olalım.
Haklisiniz aklima gelmedi monitör ve klavyeyi sipariş ettim artik

Mouse 1500-2000
Kulaklik max 4k civari +/- olabilir biraz

İlk öncelikle bu kulaklıkları alacaksan bir ses kalitesi beklememeni söyleyeyim.
Sebebi bu kulaklıklar tam olarak FPS oyunlarına yönelik ve düşük gecikme değerlerine sahip kulaklıklar çünkü Bluetooth 7.1 ile geliyor.
Müzik vb FPS olmayan oyunlar Forza horizen 5 gibi oynuyorsan Anker Soundcore Q30 öneririm aynı bütçede.

Evet bende FPS oyunları icin düşünmüştüm bunlardan birini tavsiye edebilir misiniz

Merhaba başlıkta da belirttiğim gibi bu üçünden hangisini almalıyım FPS oyunu icin kullanacağım performanslari nasıl oyun olsun mikrofon olsun.
SteelSeries Arctis Nova 5
SteelSeries Arctis Nova 7P.
BlackShark V2 Pro.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı