Ekipman ve donanım tavsiyesi

Gustavo Fring

Hectopat
Yer
İstanbul/Başakşehir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
System : MSI PULSE GL66 11UEK-048TR Notebook
Mouse : Corsair Katar Pro (CH-930C011-EU)
Headset : Gamenote H2002D
Second Screen: Philips 203V
Meslek
Öğrenci
M2 SSD kullanmayacaksanız anakart yeterlidir. Aynı şekilde güç kaynağı (450 Watt yeterliyse?) ve kasa yönünden de bir sıkıntı görmüyorum. 8 GB RAM sıkıntılı olabileceği için bir 8 GB daha takmanızı öneririm. Klavye ve kulaklık ile ilgili bir deneyimim olmadı, o yüzden bir yorum yapamıyorum.

M.2 SSD kullanmayacaksanız anakart yeterlidir. Aynı şekilde güç kaynağı (450 Watt yeterliyse?) Ve kasa yönünden de bir sıkıntı görmüyorum. 8 GB RAM sıkıntılı olabileceği için bir 8 GB daha takmanızı öneririm. Klavye ve kulaklık ile ilgili bir deneyimim olmadı, o yüzden bir yorum yapamıyorum.

AMD R7 240 4 GB OC kullanıyorum, gerekli olan güç kaynağı gücü 400 Watt.

Intel Core i7 6700.

Tamam. Anakart, klavye ve RAM gayet iyi.

Kasa;

PSU;

Kulaklık konusunu size bırakıyorum. Ayrıca mevcut bütçeyi aşmamaya çalıştım. İyi bir ekran kartınız olduğunu düşünerek de PSU'yu yüksek aldım.

Tamam. Anakart, klavye ve RAM gayet iyi.

Kasa;

PSU;

Kulaklık konusunu size bırakıyorum. Ayrıca mevcut bütçeyi aşmamaya çalıştım. İyi bir ekran kartınız olduğunu düşünerek de PSU'yu yüksek aldım.

AMD R7 240 4 GB OC kullanıyorum ekran kartı olarak. Onuda değiştirmeye niyetim varda şu an düşünmüyorum. Bu arada alttaki sistemi kullanıyorum. Alalı 1 yıl olacak neredeyse. Aldığımdan beri pişmanım. Mahalle bilgisayarcısı terörüne denk geldim.

Intel (R) Core(TM) i7-6700 CPU @ 3.40GHz
AMD Radeon R7 240 GPU
ASUS H110M-K MOTHERBOARD
Hi-Level 8 GB RAM
Hi-Level SSD (120GB)
Samsung HD322HJ (320GB)

AMD R7 240 4 GB OC kullanıyorum ekran kartı olarak. Onu da değiştirmeye niyetim varda şu an düşünmüyorum. Bu arada alttaki sistemi kullanıyorum. Alalı 1 yıl olacak neredeyse. Aldığımdan beri pişmanım. Mahalle bilgisayarcısı terörüne denk geldim.

Intel (r) Core(tm) i7-6700 CPU @ 3.40GHz.
AMD Radeon R7 240 GPU.
ASUS H110M-K motherboard.
Hi-Level 8 GB RAM.
Hi-Level SSD (120GB)
Samsung HD322HJ (320GB)

Ovv, size bayağı bir (sürprizbozan). PSU'yu fiyatına göre iyi olduğu için seçtim. Kasa'da mesh panel olduğu için fiyatına göre gayet iyi. Eğer çok paranız yoksa anakart kalsın. Onun yerine elinizde ki RAM'i satıp Dual Channel RAM'ler alın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı