Ekipman vs direksiyon

AlperEfe

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, laptopum var. Ekranı 60 Hz, ben ilk 144 Hz monitör alayım, bir de klavye falan alayim dedim ama bir de bu aralar arabaya öğrenmeye çok hevesliyim ve G29 alma gibi bir planım var. Forza 4 ve ETS 2'yi de çok seviyorum ama Valorant da vazgeçilmezim. Fiyat olarak da G29 alırsam 3300 TL falan tutuyor. Monitörlü setup da 1900 TL falan. Ailemi direksiyon konusunda daha rahat ikna ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
G29 almanı öneririm araba kullanmayı öğrendikten sonra taksicilik yaparsan harcadığın parayı geri kazanmış olursun. (!)

Gördüğünüz gibi "(!)" var umarım anlamını biliyorsunuzdur.

Zevk meselesi ama sana direksiyonu öneririm sonuçta 1 gün bile ets tarzı bir oyun oynasan yine sıkılmassın ama Valorant bir süreden sonra gözü çok yoruyor ama yine senin seçimin sana direksiyon setini öneririm hem valorant'ıda günde 2 saat oynayıp hevesini alırsın
Gördüğünüz gibi "(!)" var umarım anlamını biliyorsunuzdur.
İroni olduğunu biliyorum arkadaşım ama yazan kişiyle biraz dalga geçmek gibi olmuş

Amacım kötü bir şey yapmak değil hatta bundan sonra kendi fikrimide yazabilirim.
Eğer konuyu açan kişi dalga geçmişim olarak anladıysa ondan çok çok özür dilerim.
Bu arada gerçekten G29 almanı öneriyorum FH4 ve ETS2'den başka olarak Assetto Corsa satın alabilirsin bende var fakat direksiyonum olmadığı için güzel oynayamıyorum.

Bende g29 u öneriiyorum kullanan bir arkadaşım vardı kesinlikle almalısın diyordu hergün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…