Ekipmanlar dahil 100 bin TL Sistem önerisi

Bütçe
100.000
Makaleler
3
Geçenlerde konu açmıştım bir masaüstü bir laptop olacak şekilde 2 PC alacaktım ve masaüstünü toplama, PC laptopu da M4 Mac almaya karar verdim,
Şu an aktif kullandığım bilgisayar laptop olduğu için hiçbir ekipmanım yok. 2 monitör, klavye, mouse ve kasa olacak şekilde 100 bin bütçe ayırdım. PC'yi yaz sonuna doğru toplamayı planlıyorum. Sizce bu bütçe yeter mi yoksa ekleme yapmam lazım mı? 5000 serisi ekran kartlarını beklemeye değer mi?
Rekabetci oyunlar çok sevmem, yani monitörün rekabetci oyunlar için yapılmış olması, aşırı yüksek Hz değerlerine sahip olmasından çok renkleri daha doğru ve canlı vermesi görünüş olarak hoş olması önceliğim; klavye ve mouse olarak pek bir isteğim yok, sadece aşırı sesli olup kafa ütülemesin yeter.
Önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçenlerde konu açmıştım bir masaüstü bir laptop olacak şekilde 2 PC alacaktım ve masaüstünü toplama, PC laptopu da M4 Mac almaya karar verdim,
Şu an aktif kullandığım bilgisayar laptop olduğu için hiçbir ekipmanım yok. 2 monitör, klavye, mouse ve kasa olacak şekilde 100 bin bütçe ayırdım. PC'yi yaz sonuna doğru toplamayı planlıyorum. Sizce bu bütçe yeter mi yoksa ekleme yapmam lazım mı? 5000 serisi ekran kartlarını beklemeye değer mi?
Rekabetci oyunlar çok sevmem, yani monitörün rekabetci oyunlar için yapılmış olması, aşırı yüksek Hz değerlerine sahip olmasından çok renkleri daha doğru ve canlı vermesi görünüş olarak hoş olması önceliğim; klavye ve mouse olarak pek bir isteğim yok, sadece aşırı sesli olup kafa ütülemesin yeter.
Önerilerinizi bekliyorum.

Hocam sistemi ne zaman alacaksanız o zaman konu açın. Şu an önereceğimiz sistemle yaz mevsiminde önereceğimiz sistemler çok farklı olabilir.

Hocam 100.000 TL'den bahsediyorsunuz. Neredeyse bir araba parası. Bu bütçeyle 5000 serisi beklemek mantıklı olur. Hele bir de elinizde laptop var ise daha iyi. Ekipmanları şimdi alabilirsiniz. Konu açarsanız yardımcı oluruz ekipmanlar için.

Hocam önden bir düşünce olsun diye açmıştım mesela 5000 serisi beklemeden alsam çok şey kaybeder miyim sizce fiyatlar çok artar mı?

Sistemin 9800X3D'li halini düşünün. Yan monitör olarakta 27 inç IPS bir monitör alırsınız.

Sistemin 9800x3D'li halini düşünün. Yan monitör olarak da 27 inç IPS bir monitör alırsınız.

Hocam sizce 5000 serisini beklemeli miyim?
Yapay zekalı işlemciler varmış olayı ne onların?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı