Ekipmanlar nasıl temizlenir?

Tum.ekipmanlarimi sleepy temizlik mendili ile guzelce silip peceteyle hemen kurularim. Temizlik oncesi el kompresoruyle guzelce tozlarini alirim ama. Mousepad icin de banyoda dustaki duvari biraz islatip mousepedi duvara yapistiririm. Sonra ilik suyla iyice islatirim. Ardindan avucuma aldigim camasir deterjaniyla iyice ovalarim ve iyice durular, camasirlikta deforme olmayacak sekilde asarak kuruturum. Zaten durularken cikan pisligi gozlerinizle goreceksiniz.

Islak mendille sil, kuru bir bezlede üstünden geçip kurut. Bu kadar kafaya takacak zor bir şey yok.

Mousepadı direkt makineye atabilirsiniz. 2 tane mousepadı 15 dakikalık programda atmıştım.

Cips kelimesini görünce istemsizce "of of of" dedim O ekipmanlara yapılır mı öyle... Ben aşırı takıntılı olmama rağmen ıslak mendille silmem yeterli oluyor böyle durumlarda. Islak mendille silin sonrasında da peçeteyle kurutun.

Mousepadı direkt makineye atabilirsiniz. 2 tane mousepadı 15 dakikalık programda atmıştım.

Düz siyah mı yoksa resimli desenli mi? Deterjan bir şey koyuyor musunuz? Ben de desenli var komple renkli yani çıkar mı acaba diye korkuyorum.

Bir parça bez ve Kolonya'nın çıkaramayacağı bir şey yok :d

Bildim bileli her şeyimi öyle siliyorum sorun olmuyor. Klavyenin tuşları söküp tek tek ıslak mendil veya kolonyalı bez ile silin. Klavyenin yüzeyini de aynı şekilde.

Mouse için de kolonyalı bezle etrafını silseniz yeter rahatça çıkar yağ.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…