Öncelikle merhaba. Faremi Razer DeathAdder V2 X HyperSpeed aldım. Klavyemi de çok büyük ihtimalle Razer Blackwidow V4 X alacağım. Kulaklık olarak henüz bir araştırma yapmadım ancak ekipmanları tek marka ve tek bir yazılım üzerinden dizmek mantıklı mı? Klavye ve kulaklığı henüz almamışken bir sorup danışayım dedim. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Ekosistem meraklısıysan mantıklı ama sırf ekosistem uğruna muadillerine göre daha kötü performans sunan bir ürünü almak veya kötü bir ürünü ekosistem uğruna almak pek de mantıklı değil.
Tek bir marka üzerinde bağlı olmaya gerek yok ha ne olur SteelSeries GG gibi programlardan tüm SteelSeries ekipmanlarını kontol edebilirsin artı olarak bana göre sadece o özelliği var.
Tek bir marka üzerinde bağlı olmaya gerek yok ha ne olur SteelSeries GG gibi programlardan tüm SteelSeries ekipmanlarını kontol edebilirsin artı olarak bana göre sadece o özelliği var.
Evet işte benim sorum da bu. Hepsini farklı marka alıp 3 farklı yazılımdan kontrol etmek mi yoksa hepsini aynı marka alıp tek yazılımdan kontrol etmek mi mantıklı. Kafamda sürekli çelişkiler var o yüzden sordum.
Razer'in en kötüleri X olanlar o yüzden almak mantıklı değil
Hangı ülkeden geliyorlar bilmiyorumda Akko epomaker gibi markalar bulabilirlerse onlar daha mantıklı helede wooting bulabilirlerse aşırı memnun olursun.