Ekipmanları tek marka dizmek mantıklı mı?

Dikkat ederseniz son bir kaç senede markaların ekosistem yaratma ve ekosistemin içinde kalmaya çalışan kullanıcılara yönelik neredeyse bütün kararları. O yüzden ben düzgün bir ekosistem seçip, oradan devam edilmesi taraftarıyım.

Cevabınızdan direkt olarak “tüm hepsini aynı marka diz boşa uğraşma” anlamı çıkarttım.Doğru mudur?

Çevre birimlerini tek bir marka üzerinden dizmek mi? Neden olmasın? Benim klavye, fare, kulaklık hepsi Kingston HyperX ve gayet memnunum. Hatta çevre birimlerinden sonra donanım birimi olarak RAM de aralarına katıldı.

Tek marka çevrebirimi alıp aynı yazılımla bütün ürünlerin RGB kontrollerini sağlamak benim aradığım bir husus. Ayrı ayrı markalar olsa aydınlatmalarını senkron bir şekilde kontrol etmem bir hayli zor olacak. Aslında RGB kullanmıyor veya önemsemiyor olsam farklı marka veya aynı marka pek bir önemi kalmıyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sırf bu video bile ”tek marka dizme” diyenleri haksız çıkaracak cinsten olmuş. Teşekkürler hocam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…