Ekipmanlarınız neler?

Monitör: AOC C24G1 ()
Klavye: ASUS TUF K3 Red Switch ()
Mouse: ASUS TUF M3 ()
Kulaklık: SteelSeries Arctis 3 2019 Edition ()
Mikrofon: Trust GXT 232 Mantis ()

Mouse: SS Rival 300- Razer Viper Mini
Klavye: Bloody B120- Redragon K552
Mousepad: Steelseries Qck+
Kulaklık: Corsair Void Pro Surround.

Mouse: Logitech G Pro X Superlight. Eh. Çok memnunum diyemem. Kablosuzlar arasında en rahatı ama (elimdekiler arasında).
Kulaklık: Steelseries Arctis 7. Ses kalitesi olarak vasat denilebilir ama kablosuz olduğu için sadece oyun oynarken katlanıyorum.
Klavye: Logitech G513 Blue. Memnunum. Sıkıntı olabilecek tek şeyi zor temizlenmesi olabilir fırçalanmış alüminyum sebebiyle.
Mousepad: Aqua Control+ Beyaz. Aşırı memnunum. Artisan almadığım sürece değiştirmem.

monitör: Dell G2722HS. memnunum ama kesinlikle 4500 lira gibi bir fiyatı hak etmiyor daha iyi alternatifleri de var.

kulaklık: Corsair HS35 stereo kırmızı. fiyatını hak etmiyor şu anki fiyatında daha kalite ürünler alınır. Deneyimime gelirsek kulaklık yastıkları epey rahat oyunlarda ses falan kasarken tatmin edici. Mikrofonunu pek beğenmedim biraz uğraşmam gerekti ayarları ile uğraştığım şekliyle bile tatmin edici değil.

Ek olarak plastikleri kalitesiz 3-4 ayda falan çok dikkatli kullanmama rağmen çatlama yaptı üst kısmı Japon'la yapıştırdım mecbur.

klavye: Preo mg40. ürün dayanıklı sayılabilir 100 TL fiyatına göre ama kesinlikle tercih edilmesi gereken bir ürün değil. Bana bilgisayarın yanında hediye vermişlerdi. Klavye almak ile uğraşmak istemediğimden şimdi 3.senesinde.
İkinci senesinde bileğimin terinden sol kısımda paslanma yapmaya başladı metali bende metalini söktüm metalsiz hali ile kullanıyorum. Ek olarak 1.senesinde belki daha erken bir tarihte tuşların yazıları silinmeye başladı klavyede 14-15 tuşta yazı yok şu anda.

fare: Razer da V2 mini. ikinci elden aldım ucuza söyleyecek sözüm yok Razer da V2 de indirim bekliyorum şimdilik almak için.

mouse pad: Klassse 90x40 stars. bu üründen önce Razer'in çakma bir Goliathus 90x40 mosuepadini kullanıyordum değişince farkını hissettim gerçekten ek olarak suya dayanıklılık testini de istemeden yapmış oldum su dökülünce bir sorun yok kabarma falan olmadı 2 saatte falan da kurudu eskisi gibi oldu.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…