Ekipmanlarınız neler?

Mause çok iyi ama bu parayı hak ettiğini düşünmüyorum.

Mause pad berbat 2 ay ömrü var galiba.

Alalı daha 1 ay olmadı ama space basmıyor ve her yerinde sprey izi var.

Klavye: Laptop klavyesi
Mouse: ASUS ROG STRIX Impact 2
Kulaklık: Rampage SN-R7
Gamepad: 30 TL'lik şey.

Mouse: Bloody A90. 90TL'nin hakkını veriyor, G300S ile arasında kalmıştım, iyi ki bunu almışım.
Klavye: Razer Cynosa Lite. Mekanik klavyenin sesinden sıkılıp geçtim, ışıkları biraz sönük, onun dışında bir sıkıntısı yok.
Kulaklık: James Donkey 710. Işıkları kapanmıyor, yazın terletiyor ve dışarıya sesi çok fazla veriyor. Rahat bir kulaklık ama bazı eksileri var.

Klavye: Logitech G213 Prodigy.
Mouse: SteelSeries Rival 105.
Mouse pad: SteelSeries QCK mini.
Ses sistemi: Logitech Z333.

Hepsinden çok memnunum. İyi ki almışım. Ürünün linkleri:

Klavye: Logitech G103 - 5 yıllık emektar oldukça memnunum.
Mouse: SteelSeries Rival 100 - 3 yıldır kullanıyorum. Sol tık kırıldı ama yapıştırdım ve kullanmaya devam ediyorum. Memnunum diyebilirim.
Kulaklık: Gamepower Medusa 7.1 - 2 yıldır kullanıyorum hiç memnun değilim.
Mousepad: SteelSeries QcK Medium - 2 yıldır kullanıyorum ve memnunum.

Klavye:

Memnunum, tam 1 yıldan beridir kullanıyorum. Mavi switch mekanik klavyelerin kafa ütüleyen sesinden sonra bu klavye harika geldi. Herkese öneririm.

Mouse:

4-5 aydır kullanıyorum, memnunum. Elim ince ve büyük olduğundan dolayı almak istediğim çoğu mouseyi alamamıştım, serçe parmağımı çok rahatsız etmişlerdi. Yurtdışından neredeyse yarı fiyatına bu mouseyi aldım ve oldukça memnunum. Eli büyük olanlar için güzel bir tercih. Sensörü biraz eski olsa da halen daha iyi. DPI düşük ama ben düşük DPI ile oynadığımdan dolayı beni rahatsız etmiyor.

Kulaklık:

Neredeyse 5. yılımızı dolduracağız. 5 yıl önce makul bir fiyata, 90 liraya, almıştım. Bir sıkıntısı yok, gayet iyi ses veriyor. Ama her tarafı soyuldu neredeyse, değiştirme vakti geldi ama daha önemli planlarım var. Bu kulaklık ile 1 yıl daha geçiririm diye tahmin ediyorum.

Mousepad:

Sıradan bir mousepad, çok memnun olduğumu söyleyemem.

Bu fiyata alınabilecek bence en iyi mouse.

Parasını hak eden mükemmel bir mouse pad.

3 yıldır kullanıyorum bir sorununu görmedim kafamıda sıkmıyor mikrofonu kaliteli ses seviyesi düzeyi kaliteside güzel fiyatı da şu devirde uygun bence.

Ömrüm boyunca 5 TL'lik membran klavye kullanırım ama bir daha Gamepower kullanmam almayın aldırmayın aldıktan 1 ay sonra her hafta farklı tuşlar basmamaya başladı bir hafta W basmadı bir hafta Q basmadı kafasına estiği zaman basıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…