Rush Archer RM48 RGB Makro Oyuncu Mouse Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
www.n11.com
Mause çok iyi ama bu parayı hak ettiğini düşünmüyorum.
Rampage KB-R63 STAGE Usb Kablolu RGB Işıklı 4 Makrolu Ses Mik Çıkışlı Oyuncu Q Klavye Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
www.n11.com
Alalı daha 1 ay olmadı ama space basmıyor ve her yerinde sprey izi var.
Mouse: Bloody A90. 90TL'nin hakkını veriyor, G300S ile arasında kalmıştım, iyi ki bunu almışım.
Klavye: Razer Cynosa Lite. Mekanik klavyenin sesinden sıkılıp geçtim, ışıkları biraz sönük, onun dışında bir sıkıntısı yok.
Kulaklık: James Donkey 710. Işıkları kapanmıyor, yazın terletiyor ve dışarıya sesi çok fazla veriyor. Rahat bir kulaklık ama bazı eksileri var.
Steelseries Oyuncu mouse modelleri Teknosa'da sizi bekliyor. Oyunların hızına ayak uyduran Steelseries gaming mouse çeşitlerini incelemek için hemen tıklayın!
Steelseries Mouse pad modelleri ile konforlu ve özgür bir mouse kullanımına ulaşın! Oyun ve iş amaçlı Steelseries fare altlığı modellerini hemen Teknosa'da keşfedin.
Klavye: Logitech G103 - 5 yıllık emektar oldukça memnunum.
Mouse: SteelSeries Rival 100 - 3 yıldır kullanıyorum. Sol tık kırıldı ama yapıştırdım ve kullanmaya devam ediyorum. Memnunum diyebilirim.
Kulaklık: Gamepower Medusa 7.1 - 2 yıldır kullanıyorum hiç memnun değilim.
Mousepad: SteelSeries QcK Medium - 2 yıldır kullanıyorum ve memnunum.
Razer Cynosa Chroma RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
Memnunum, tam 1 yıldan beridir kullanıyorum. Mavi switch mekanik klavyelerin kafa ütüleyen sesinden sonra bu klavye harika geldi. Herkese öneririm.
En ucuz Razer DeathAdder Essential Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer DeathAdder Essential Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 670,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
4-5 aydır kullanıyorum, memnunum. Elim ince ve büyük olduğundan dolayı almak istediğim çoğu mouseyi alamamıştım, serçe parmağımı çok rahatsız etmişlerdi. Yurtdışından neredeyse yarı fiyatına bu mouseyi aldım ve oldukça memnunum. Eli büyük olanlar için güzel bir tercih. Sensörü biraz eski olsa da halen daha iyi. DPI düşük ama ben düşük DPI ile oynadığımdan dolayı beni rahatsız etmiyor.
En ucuz Snopy Rampage SN-RW2 Calibre Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Snopy Rampage SN-RW2 Calibre Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 160,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Neredeyse 5. yılımızı dolduracağız. 5 yıl önce makul bir fiyata, 90 liraya, almıştım. Bir sıkıntısı yok, gayet iyi ses veriyor. Ama her tarafı soyuldu neredeyse, değiştirme vakti geldi ama daha önemli planlarım var. Bu kulaklık ile 1 yıl daha geçiririm diye tahmin ediyorum.
Mouse Pad Kaymaz Oyuncu Büyük Boy 70X30 cm Razer Goliathus arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
Sıradan bir mousepad, çok memnun olduğumu söyleyemem.
3 yıldır kullanıyorum bir sorununu görmedim kafamıda sıkmıyor mikrofonu kaliteli ses seviyesi düzeyi kaliteside güzel fiyatı da şu devirde uygun bence.
Ömrüm boyunca 5 TL'lik membran klavye kullanırım ama bir daha Gamepower kullanmam almayın aldırmayın aldıktan 1 ay sonra her hafta farklı tuşlar basmamaya başladı bir hafta W basmadı bir hafta Q basmadı kafasına estiği zaman basıyor.