Jetstream CAT Hectopat Katılım 30 Mart 2020 Mesajlar 328 15 Haziran 2025 #11 Anrwqq dedi: Diana'ya nerf gelir mi? Bir keresinde ADC'de zeri mainlemek istemistim, kostum almıştım ve sonraki patch fena bir nerf yemişti. Genişletmek için tıkla... Nerf gelecekse Ekko'ya gelir şunda s+ tier Diana ise s tier.
Anrwqq dedi: Diana'ya nerf gelir mi? Bir keresinde ADC'de zeri mainlemek istemistim, kostum almıştım ve sonraki patch fena bir nerf yemişti. Genişletmek için tıkla... Nerf gelecekse Ekko'ya gelir şunda s+ tier Diana ise s tier.
Anrwqq Hectopat Katılım 23 Ağustos 2022 Mesajlar 223 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2025 #12 Yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Dianayı tercih edeceğim.(kostümünde biraz etkisi var)
Jetstream CAT Hectopat Katılım 30 Mart 2020 Mesajlar 328 15 Haziran 2025 #13 Anrwqq dedi: Yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Dianayı tercih edeceğim.(kostümünde biraz etkisi var) Genişletmek için tıkla... eğer beğenmezseniz karakteri vs. iade hakkınız da olması lazım skin için araştırırsanız görürsünüz eğer harcanmadıysa tabii
Anrwqq dedi: Yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Dianayı tercih edeceğim.(kostümünde biraz etkisi var) Genişletmek için tıkla... eğer beğenmezseniz karakteri vs. iade hakkınız da olması lazım skin için araştırırsanız görürsünüz eğer harcanmadıysa tabii
G g0rkemdl Centipat Katılım 3 Eylül 2024 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2025 #14 Anrwqq dedi: Diana'ya veya Ekko'ya nerf gelir mi? Bir keresinde ADC'de zeri mainlemek istemistim, kostum almıştım ve sonraki patch fena bir nerf yemişti. Genişletmek için tıkla... İleri görüşlü değilim reis bilemem.
Anrwqq dedi: Diana'ya veya Ekko'ya nerf gelir mi? Bir keresinde ADC'de zeri mainlemek istemistim, kostum almıştım ve sonraki patch fena bir nerf yemişti. Genişletmek için tıkla... İleri görüşlü değilim reis bilemem.
D Diamant Decipat Katılım 21 Ağustos 2024 Mesajlar 1.068 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2025 #15 Diana bence. Daha bir saat önce Diana oynayıp maçı taşıdım. Q + E atıp teklemek zevkli.
Anrwqq Hectopat Katılım 23 Ağustos 2022 Mesajlar 223 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2025 #16 Hocalarım peki evelynn mi diana mı? Sadece birini oynayacağım için kör pick felanda atarım hangisinle daha çok iş yaparım?
Hocalarım peki evelynn mi diana mı? Sadece birini oynayacağım için kör pick felanda atarım hangisinle daha çok iş yaparım?