Dorzi Kilopat Katılım 18 Temmuz 2021 Mesajlar 4.694 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2025 #1 Merhaba, Android'te Chrome eklentileri veya başka tür var mı bilmiyorum; eklenti kullanabileceğim Android tarayıcı var mı?
Merhaba, Android'te Chrome eklentileri veya başka tür var mı bilmiyorum; eklenti kullanabileceğim Android tarayıcı var mı?
S Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.592 Makaleler 5 Çözümler 274 1 Temmuz 2025 #2 Kiwi browser güzeldir. Keza Firefox da iyidir.
B BursaliEfsane Picopat Katılım 20 Nisan 2025 Mesajlar 707 Çözümler 2 1 Temmuz 2025 #3 Sakuya Izayoi dedi: Kiwi browser güzeldir. Keza Firefox da iyidir. Genişletmek için tıkla... Kiwi'nin gelişimi durduruldu. Eklenti olarak Chrome, eklenti ozelligini test etmeye başlayacak, aylar sürebilir gelmesi. Edge mobil de eklenti desteği sunuyor. Chromium tabanlı istemezseniz Firefox var.
Sakuya Izayoi dedi: Kiwi browser güzeldir. Keza Firefox da iyidir. Genişletmek için tıkla... Kiwi'nin gelişimi durduruldu. Eklenti olarak Chrome, eklenti ozelligini test etmeye başlayacak, aylar sürebilir gelmesi. Edge mobil de eklenti desteği sunuyor. Chromium tabanlı istemezseniz Firefox var.
xquerzy Hectopat Katılım 23 Temmuz 2023 Mesajlar 2.804 Çözümler 25 1 Temmuz 2025 #4 Dorzi dedi: Merhaba, Android'te Chrome eklentileri veya başka tür var mı bilmiyorum; eklenti kullanabileceğim Android tarayıcı var mı? Genişletmek için tıkla... Firefox kullanabilirsiniz.
Dorzi dedi: Merhaba, Android'te Chrome eklentileri veya başka tür var mı bilmiyorum; eklenti kullanabileceğim Android tarayıcı var mı? Genişletmek için tıkla... Firefox kullanabilirsiniz.
Collavino Hectopat Katılım 15 Mart 2025 Mesajlar 3.083 Makaleler 1 Çözümler 96 Yer Tekirdağ 1 Temmuz 2025 #5 Firefox iyidir. Onu deneyebilirsiniz.
LazJedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 4.733 Makaleler 1 Çözümler 56 Yer 500 Republica 1 Temmuz 2025 #6 Mobilde en iyi eklenti desteğine sahip tarayıcı Firefox'tur. Ancak Firefox mobilin webde gezinme performansı son derece zayıf.
Mobilde en iyi eklenti desteğine sahip tarayıcı Firefox'tur. Ancak Firefox mobilin webde gezinme performansı son derece zayıf.
Dorzi Kilopat Katılım 18 Temmuz 2021 Mesajlar 4.694 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2025 #7 Tamam Edge ve Firefox deneyeceğim.