Darcyrose Hectopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2021 #1 Opera tarayıcı kullanıyorum eklenti eklemek istiyorum ama eklenti ekle yok. Dosya Ekleri resim_2021-03-14_230651.png 332,5 KB · Görüntüleme: 33 Son düzenleme: 14 Mart 2021
Görkem Han Nanopat Katılım 13 Şubat 2021 Mesajlar 872 Çözümler 9 Yer Stabil 14 Mart 2021 #2 Resim görünmüyor ama anladığım kadarıyla elle eklenti yüklüyorsunuz. Geliştirici modunu aktif edin.
Darcyrose Hectopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2021 #4 Görkem Han dedi: Resim görünmüyor ama anladığım kadarıyla elle eklenti yüklüyorsunuz. Geliştirici modunu aktif edin. Eki Görüntüle 922575 Genişletmek için tıkla... Görseli düzelttim.
Görkem Han dedi: Resim görünmüyor ama anladığım kadarıyla elle eklenti yüklüyorsunuz. Geliştirici modunu aktif edin. Eki Görüntüle 922575 Genişletmek için tıkla... Görseli düzelttim.
Görkem Han Nanopat Katılım 13 Şubat 2021 Mesajlar 872 Çözümler 9 Yer Stabil 14 Mart 2021 #5 Darcyrose dedi: Görseli düzelttim. Genişletmek için tıkla... Install Chrome Extensions Install extensions from Chrome Web Store. addons.opera.com Bu eklentiyi yükleyip tekrar deneyin. Bu eklenti Chrome mağazasından uzantı indirmenizi sağlar.
Darcyrose dedi: Görseli düzelttim. Genişletmek için tıkla... Install Chrome Extensions Install extensions from Chrome Web Store. addons.opera.com Bu eklentiyi yükleyip tekrar deneyin. Bu eklenti Chrome mağazasından uzantı indirmenizi sağlar.
M Madss Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 1.567 Çözümler 23 Yer Malatya 14 Mart 2021 #6 Install Chrome Extensions Install extensions from Chrome Web Store. addons.opera.com
Darcyrose Hectopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2021 #7 Görkem Han dedi: Install Chrome Extensions Install extensions from Chrome Web Store. addons.opera.com Bu eklentiyi yükleyip tekrar deneyin. Bu eklenti Chrome mağazasından uzantı indirmenizi sağlar. Genişletmek için tıkla... Yüklü gözüküyor ama indiremiyorum Google eklentilerini.
Görkem Han dedi: Install Chrome Extensions Install extensions from Chrome Web Store. addons.opera.com Bu eklentiyi yükleyip tekrar deneyin. Bu eklenti Chrome mağazasından uzantı indirmenizi sağlar. Genişletmek için tıkla... Yüklü gözüküyor ama indiremiyorum Google eklentilerini.
Görkem Han Nanopat Katılım 13 Şubat 2021 Mesajlar 872 Çözümler 9 Yer Stabil 14 Mart 2021 #8 Darcyrose dedi: Eki Görüntüle 922585 Yüklü gözüküyor ama indiremiyorum Google eklentilerini. Genişletmek için tıkla... Ben ekleyebiliyorum. Chrome mağazasından bir eklentiyi indirmeyi dener misiniz? Ekran görüntüsü de atarsanız iyi olur.
Darcyrose dedi: Eki Görüntüle 922585 Yüklü gözüküyor ama indiremiyorum Google eklentilerini. Genişletmek için tıkla... Ben ekleyebiliyorum. Chrome mağazasından bir eklentiyi indirmeyi dener misiniz? Ekran görüntüsü de atarsanız iyi olur.
Darcyrose Hectopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2021 #9 Görkem Han dedi: Ben ekleyebiliyorum. Chrome mağazasından bir eklentiyi indirmeyi dener misiniz? Ekran görüntüsü de atarsanız iyi olur. Genişletmek için tıkla... Yükle yazısı hala yok. Google tarayıcıdan mı denememi istediniz oradan indirebiliyorum.
Görkem Han dedi: Ben ekleyebiliyorum. Chrome mağazasından bir eklentiyi indirmeyi dener misiniz? Ekran görüntüsü de atarsanız iyi olur. Genişletmek için tıkla... Yükle yazısı hala yok. Google tarayıcıdan mı denememi istediniz oradan indirebiliyorum.
Görkem Han Nanopat Katılım 13 Şubat 2021 Mesajlar 872 Çözümler 9 Yer Stabil 14 Mart 2021 #10 Darcyrose dedi: Eki Görüntüle 922592 Yükle yazısı hala yok. Google tarayıcıdan mı denememi istediniz oradan indirebiliyorum. Genişletmek için tıkla... Opera'yı kapatıp yeniden açın ve tekrar deneyin.
Darcyrose dedi: Eki Görüntüle 922592 Yükle yazısı hala yok. Google tarayıcıdan mı denememi istediniz oradan indirebiliyorum. Genişletmek için tıkla... Opera'yı kapatıp yeniden açın ve tekrar deneyin.