Darcyrose Hectopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2021 #11 Sorunu ayarlardan çözdüm Google eklentilerini indirmeyi yarayan eklentiyi devre dışı bırakmışım. Herkese çok teşekkürler.
Sorunu ayarlardan çözdüm Google eklentilerini indirmeyi yarayan eklentiyi devre dışı bırakmışım. Herkese çok teşekkürler.
Görkem Han Nanopat Katılım 13 Şubat 2021 Mesajlar 872 Çözümler 9 Yer Stabil 14 Mart 2021 #12 Darcyrose dedi: Sorunu ayarlardan çözdüm Google eklentilerini indirmeyi yarayan eklentiyi devre dışı bırakmışım. Herkese çok teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Tamam işte ben de o eklentiyi yükle demiştim. Sen tam yüklememişsin.
Darcyrose dedi: Sorunu ayarlardan çözdüm Google eklentilerini indirmeyi yarayan eklentiyi devre dışı bırakmışım. Herkese çok teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Tamam işte ben de o eklentiyi yükle demiştim. Sen tam yüklememişsin.
Darcyrose Hectopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2021 #13 Görkem Han dedi: Tamam işte ben de o eklentiyi yükle demiştim. Sen tam yüklememişsin. Genişletmek için tıkla... Aynen sanırım öyle oldu teşekkürler.
Görkem Han dedi: Tamam işte ben de o eklentiyi yükle demiştim. Sen tam yüklememişsin. Genişletmek için tıkla... Aynen sanırım öyle oldu teşekkürler.
Caltus Hectopat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 156 Çözümler 3 15 Mart 2021 #14 Darcyrose dedi: Aynen sanırım öyle oldu teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Eğer eklenti indirdikten sonra çalışmazsa tıklayarak açılmada kalmıştır onu eklentilerden düzeltebilirsiniz.
Darcyrose dedi: Aynen sanırım öyle oldu teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Eğer eklenti indirdikten sonra çalışmazsa tıklayarak açılmada kalmıştır onu eklentilerden düzeltebilirsiniz.