JavaScript Eklentimde bulunan bir JS dosyasını etkisiz hâle getirebilir miyim?

Stereo.Luigi99

Hectopat
Makaleler
6
Yer
Isparta
Açıklayayım. Ayarlar sekmesinde bir ayarı devre dışı bırakınca şöyle olmasını istiyorum.
JavaScript:
if (ayarDurum == "devre dışı") {
    // İstediğim JS dosyasının bütün faaliyetleri durmalı.
    // Asıl gereken kısım da burası.
}
İnternette düzgün bir açıklama bulamadım, her cevap için teşekkürler.

Eklentiler için bilmiyorum.Ama şöyle bir şey buldum.
HTML:
<!DOCTYPE html>
<html lang="en">
<head>
  <meta charset="UTF-8">
  <title>Document</title>
</head>
<body>
  <script>
    throw new Error('test');
    document.write('merhaba');</script>
</body>
</html>
Ama throw new Error kısmını yorum satırına alırsanız kodun çalıştığını görüceksiniz bu işinizi görür mü?

Kod sana aitse wrapper yaz geç. Sonra bir değişken ile kontrol ediceksin. Wrapper bunu bildiği için rahatça içerisindeki tüm functionları disable edebilirsin. Daha detaylı açıklama yaparsan ona göre örnek kod atabilirim dostum.

Bir script tüklendikten sonra disable edildiğini hiç görmedim. document.scripts ile yüklenen tüm scriptleri görebilirsin. Ama içerisini düzenleniyor mu bilmiyorum bakarsın sen.

Kod sana aitse wrapper yaz geç. Sonra bir değişken ile kontrol edeceksin. Wrapper bunu bildiği için rahatça içerisindeki tüm functionları disable edebilirsin. Daha detaylı açıklama yaparsan ona göre örnek kod atabilirim dostum.

Bir script tüklendikten sonra disable edildiğini hiç görmedim. Document. Scripts ile yüklenen tüm scriptleri görebilirsin. Ama içerisini düzenleniyor mu bilmiyorum bakarsın sen.

Hocam benim attığım yol saçma mi yoksa iş görür mü?

Hocam benim attığım yol saçma mi yoksa iş görür mü?
Hocam, sorudan benim anladığım kadarıyla zaten yüklenen bir script içerisinde disable etmek istiyor. Sizin kod aslında Reload edecekse mantıklı :)
Eğer ayar inactive olduktan sonra Reload istemiyorsa saçma olur.
JavaScript:
if(!!localStorage.get("ayar-inactive")) throw new Error("Ayar inactive")

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı