Türkiye Ekonomisi ile bir mizah yapın. (Foto/video, yazı olur)
Mesela Cips'in 21TL olduğu bir fotoğraf.
Doritos Atıştırmalık Cips Paketi Onu bulamadım. Al link.Türkiye Ekonomisi ile bir mizah yapın. (Foto/video, yazı olur)
Mesela Cips'in 21TL olduğu bir fotoğraf.
Burası Türkiye Welcome To Cehennem.Eki Görüntüle 1156887 Düşünsenize birisi geliyo 150.000 dolarlık arabaya 300.000 dolar vergi koyup üretenden daha çok kazanıyor. Çok komik olmazmıydı?
![]()
ABD'li medya şirketi sordu: 150 bin dolarlık Porsche Türkiye'de neden 600 bin dolar? - Diken
29/08/2021 - ABD'li otomobil bloğu Jalopnik, Türkiye'de fahiş fiyata satılan arabaları gündemine aldı. Özel Tüketim Vergisi'nin (ÖTV) eleştirildiği yazıda araçların gerçek maliyetiyle Türkiye fiyatları karşılaştırıldı.www.diken.com.tr
Eki Görüntüle 1156887 düşünsenize birisi geliyor 150.000 dolarlık arabaya 300.000 dolar vergi koyup üretenden daha çok kazanıyor. Çok komik olmaz mıydı?
![]()
ABD'li medya şirketi sordu: 150 bin dolarlık Porsche Türkiye'de neden 600 bin dolar? - Diken
29/08/2021 - ABD'li otomobil bloğu Jalopnik, Türkiye'de fahiş fiyata satılan arabaları gündemine aldı. Özel Tüketim Vergisi'nin (ÖTV) eleştirildiği yazıda araçların gerçek maliyetiyle Türkiye fiyatları karşılaştırıldı.www.diken.com.tr
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.