@CloseD. Selim memur olup niye 35000 liralık bisiklet almak istiyorsun? 10000 TL yede bulabilirsin bisikleti. En düşük memur maaşı birçok balkan ülkesindeki memur maaşlarından daha fazla dolara bazında Türkiye'de. O adamlar niye ekonomi kötü diye şikayet etmiyor? Biz niye alamıyoruz cart curt diye. Kazandığı kadar harçıyor. Senin anlamdığın nokta memur maaşı alıp milyonluk adam gibi yaşamak istiyosun. Kendi işin olur çok iyi paralar kazanırsın gene alamıyorum diyorsan eyvallah. Memur maaşıyla lüks yaşam dünyadaki hiçbir ülkeden bekleme.
Kazandığın paraya göre harçamayı öğrenirsen ne demek istediğimi anlacaksın. Şu anki kazançından memnun değilsen geliri arttırmaya bak o zaman. Burada ekonomi kötü devlet bize para vermiyor cart curt demek yerine. Gelirini arttırmaya çalıştır tavsiyemdir sana. O zaman gözlerini açmış olacaksın. Senin istediğin şey ben ailemle 25-30 yaşına kadar yaşayım ondan sonra onlar bana baksın ben çalışmayım. Bol keseden para alayım kafasındasın. İngiltere'ye taşın bakalım 18 yaşından sonra ailelerin çoğu çocuğundan oda kirası alıyor. Ekonomik olarak Türkiye'den daha büyük bir ülke. Sen burada ailenle yaşıyorsun senden bir kuruş kira parası almıyolar çalışmıyorsun. Burada ekonomi kötü cart curt diye ağlıyorsun. Bu sistem Türkiye'de keşke olsa.
Aynen.