Ekonomi ne zaman düzelir?

Seçmenin kararları yanlış olabilir. Ancak bu size onlara vatan haini damgasını yapıştırma hakkını vermiyor.

Peki onlara ne diyelim? Aferin AKP'yi verip iyi mi yaptınız diyeyim? Bazı şeyleri anlatmaya gerek yok. Göz var nizam var. Adamlar takım tutar gibi AKP'yi tutup ısrarla oy veriyor.

Eğer ki hala insanlar bu durumu görüyor ve AKP'nin resmen insanlarla dalga geçtiğini görmesine rağmen oy veriyorlarsa, şahsi fikrim devleti düşünmüyorlar hatta AKP > Türkiye'dir onlara göre. Şahsi fikrim.

Gerçekten yaşlılarda öyle bir kafa var. "bizim zamanımız da böyleydi" eee şimdi de öyle değiştirmek için birşeyler yapsana? Sende o zaman büyüklerine kızıyordun bizde sana kızıyoruz. Senin onlardan ne farkın kaldı? Okuyan 15 yaşında ki çocuğa çalış diyenler bile gördüm ben.

Bu fikrinizi katılıyorum. Ancak o insanlara vatan haini denmesini doğru bulmuyorum.

2002-2013 arası dönemlerini de inkar ediyorsanız size diyecek sözüm yok. AKP özellikle 2012-2013'ten sonra bozuldu. O döneme kadar bile dolar kuru 1-2 TL seviyelerindeydi.

Hocam sizin mantığınızla gidelim. 2013 de bozdu. Berbat yönettiği halde hala veren, vazgeçmeyen kitle var. Bunu da sen göremiyorsan yapacak bir şey yok.

Evet hocam. AKP için EYT bir kozdu. Bilerek seçim zamanı çıkardılar bu EYT yi. Daha önce de çıkartabilirlerdi. Ama seçim zamanı çıkardılar ki oy toplayabilsinler.

Peki onlara ne diyelim? Aferin AKP'yi verip iyi mi yaptınız diyeyim? Bazı şeyleri anlatmaya gerek yok. Göz var nizam var. Adamlar takım tutar gibi AKP'yi tutup ısrarla oy veriyor.
Sanane hocam istedikleri partiye oy verirler. Kararları bana göre yanlış ama siz kimseye vatan haini diyemezsiniz. Mademki birilerine vatan haini demeyi çok seviyorsunuz HDP seçmenine oy verin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…