Ekonomi ne zaman düzelir?

Hocam sana ne milletinin hangi partiye oy vereceğinden adamın siyasi düşüncesinden sana ne. Ayrıca HDP, hüda-par gibi partiler dururken neden AKP? Doğru başarısızlar ve gitmeleri gerekiyor. Ancak siz kimsiniz ki ona destek veren insanları vatan haini ilan ediyorsunuz.

Neredeyse 2. bir İstanbul kadar.

Bir kısmına katılıyorum. Muhalefet, muhalefette kalmak için herşeyi yapıyor.
Ama Ümit Özdağ kısmına katılmıyorum.
Hocam ben de Ümit Özdağ kısmından maalesef pek emin değilim. Mülteci dışında pek vaadi yok ve son zamanlarda İyi Parti ve Zafer Parti'sinden istifa edip MHP ve AKP'ye geçen bir sürü kişi var.

Hiç bir zaman düzelmez belki 100 yıla falan onu da bi görmeyiz.

Bazıları 20 sene de bir ekonomi dipleri görüyor diyor. Bu doğru mu? Gerçi aradaki senelerde zirveyi gördüğü söylenemez ama merak ettim.

E ama AKP'de kendileri dışında herkese "terörist", "fetöcü" damgası vuruyor rahatlıkla bunun hakkında yorumunuz nedir?
Hepsi potansiyel terörist değil mi?
Evet. Hepsi değil içinde tabii ki iyi olanlar vardır ama sorun şurada onların kim olduğunu dahi bilmiyoruz.
Neredeyse 2. bir İstanbul kadar.
Onlar kayıtlı olan benim bildiğim yani aslında +13 milyon Bence bi 15-16M vardır.
Hocam ben de Ümit Özdağ kısmından maalesef pek emin değilim. Mülteci dışında pek vaadi yok ve son zamanlarda İyi Parti ve Zafer Parti'sinden istifa edip MHP ve AKP'ye geçen bir sürü kişi var.
Aynen sadece mülteci konuşuyor ve çok agresif.

Asla düzelemez artık, düzelse de eskisi kadar olmaz sürüyle fabrika satıldı. (benim bildiğim)

Ümit özdağ ülkenin başka sorunları hakkında çözüm önerisi sunsa ve şu kavgacı tutumundan vazgeçse bence seçilebilecek tek parti.

Aslinda multeciler gitse ekonomik olarak az da olsa gelişim saglayabiliriz cunku şu an cogu işveren multeci calistiriyor 100-200 TL daha az para vermek için bu yuzden biz işsiz kalıyoruz. İssiz kaldigimiz icin gelir elde edemiyoruz bu sayede gecinemiyoruz herkes sikayet etmeye basliyor. Multecilerde bu yuzden sikayet eden yok hepsi hayatlarindan memnun bizim apartmanin yaninda bir yardim kurulusu vardi bu multecilerin ilk gelmeye basladiklari zaman orada mesela gunun belli saatleri en az 200 tane multeci gorurdum ben de gitmistim o aralar durumumuz bayağı kotuyu bana boyle bir yardim yapilmadigini soylemislerdi. Yani demem su ki belki %10 da olsa %5 de olsa ilerleme sağlayabiliriz.

Bana kalırsa en mantıklı parti Yeniden Refah Partisi. Rahmetli Necmettin Erbakanın oğlu Fatih Erbakan var partinin başında. Ve Çok mantıklı çözümleri var. sorunlarla alakalı. Fakat seçim zamanı taş çatlasın %3 oy alırlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…