Ekonomi üniversitesi hukuk nasıldır?

WolreaG

Hectopat
Makaleler
4
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 570, 8 GB RAM, i5-4590
Merhaba 11.sınıfın bitmesi ve seneye sınavın olmasıyla beraber bölüm bakıyorum. Şuan hukuk bölümünün %50 indirimli hali 130.000 TL bu yıl için. Puanı 377 bin. Sorularım geleyim.
  • Bu üniversite güzel mi? Öğretimi, gelecekte hazır iş varmış bu vakıflarda sanırım. Ekonomi üniversitesinin hazır iş olanağı güzel mi?
  • Bir yılda TYT'den 20 net bile yapamayan birisi seneye YKS'ye kadar 377 yapabilir mi? Sıkı çalışma + dershane ile?
  • Hukuğu okumamın gelecekte işsizlik veya üniversiteyi okumak zor mu?
  • %50 indirimli nasıl oluyor? Burslu hukuk ile %50 hukuk arasında fark var, eğer 434 ve bunu yaparsak bedavaya, yapamazsak ve 377 puanlığı tutturursam 130.000 TL'liği mi kazanmış olacağım? Yoksa puanın pek bir önemi yok sadece vakıf üniversiteleri paraya mı bakıyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam özel üniversiteler üst seviye olmadıkça çok öğretme niyetine girmiyolar. Arkadaşlarım burslu özel üniversitede okuyorlar hocalar sınav kağıdını bile veriyorlar bazen yüksek verip geçiyorlar. Bana çok para tuzağı geliyor şahsen.

Tüm sorularına cevap olarak leş gibi bölüm dostum. Sırf hukuk okudum demek için okumuş olursun.
Hocam öyleyse vakıf üniversitesinin anlamı ne? Dershaneye gidicem 1 yıl çabalicam kazanıcam oraya 4 yılda en az 500k vercem ve bana ele alınabilir bir iş veremeyecek mi? Bu kadar net olmanın nedeni nedir?
Hazır iş olanağı olarak bakıyorum bende hocam açıkçası. Bu dediklerinizi pek bilmiyorum ama anlaştıkları şirketler yok mu? Vakıf üniversitesini devletten ayıran mezun olduğunda gireceğin firmanın veya herhangi bir işin belli olması değil mi?

Ankara üniversitesi hukuk der, susarım..
Hocam orayı kazanacak kadar becerikli olsam bu konuyu açmam. Evet orasıda çok güzel ama puanıda bir o kadar fazla.

Yok hocam Özel Lise mantığı okuması kolay girmesi kolay diye gidiyor açıkcası.

Yok hocam Özel Lise mantığı okuması kolay girmesi kolay diye gidiyor açıkcası.
Peki yaşar üniversitesi hakkında ne düşünüyorsun? İnternetten baktığımda ekonomide zengin, bmw audi'li öğrenciler varmış ama yaşar üniversitesinde karışıkmış.

Merhaba @WolreaG. Konudaki üniversite, ve bölüm hakkında konuşmadan önce vakıf üniversitelerindeki bölümlerin garanti iş imkânı sağladığı ile ilgili düşüncelerin yanlış olduğunu düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…