Ekonomiye ne olacak?

1911Q

Yoctopat
Daha fazla  
Artık yeter bıktım ya ben Dimes Milkshake'i 12 liraya alıyordum. E şimdi 21 lira. Ya bu ekonomiye ne olacak ya biri açıklasın artık dayanamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Enflasyon. Bu sene biraz daha az bekliyorum 60-70 arası ama 2025'e kadar enflasyon bu seviyede düzenli artar gibi geliyor.

Artık yeter bıktım ya ben Dimes Milkshake'i 12 liraya alıyordum. E şimdi 21 lira. Ya bu ekonomiye ne olacak ya biri açıklasın artık dayanamıyorum.

Yapılan yanlışlardan dönüldü ama 3 - 4 yıl daha düzelme olmaz.

mehmet şimşeğe güveniyorum 2 yıllık bir süreçte enflasyonu tek haneye düşüreceğini vaat ediyor. ama mart 2024 de enflasyonun çok yükseleciğinide kabul ediyor uzun vadede kendini toplayacaktır

Biz zenginiz fakat para bile bize yetmiyor açlık sınırı 12 bin lira.

Yapabileceğimiz bir şey yok.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

there is nothing we can do

Maceristandan daha beter olmayalım bari.

Mehmet şimşeğe güveniyorum 2 yıllık bir süreçte enflasyonu tek haneye düşüreceğini vadediyor. Ama mart 2024 de enflasyonun çok yükseleciğini de kabul ediyor uzun vadede kendini toplayacaktır.

Bundan önce gelen kişilerde aynı vaatleri veriyordu, 2020'de ekonomi şahlanacak, süper güç olacağız bla bla. Bak bakalım şimdi olmuş mu? Her kötü geçen günün arkasında daha kötü günler bekliyor olacak.

Maceristandan daha beter olacağız gibi ama hadi hayırlısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…