Beyler buldum fikir %100 bana aittir. Steam'den TL ile ucuza 10000 oyun tane oyun alıp yurtdışına kar ile satıyoruz. Eğer satılmazsa da oyunların hepsini iade ederiz. Ne dersiniz işe yarar mı?
Bence ekonomiyi şöyle düzeltebiliriz:
Şimdi Türkiye'de 1 ekmek 1 TL. Amerika'da ise 1 Dolar. Şimdi bizden instagram sayfalarında "bu kadar yemeği gömebileceğin kankanı etiketle" postlarının altına etiketlenen kişileri Amerika'ya göndereceğiz. Sonra bu kişiler Amerika'daki tüm ekmekleri yiyecekler. Sonra biz Amerika'ya 1 dolar karşılığında ekmek satacağız. Böylelikle doları ekmekle almış olacağız. Şimdi dolar=ekmek ekmek=1 tl=ekmek o zaman tl=dolar olacak. Ve 1 TL 1 Dolar olacak.
Basit bir ironi yaptım. Bu forumda bulunanların gerçekleri bildiğini düşündüğüm için azıcık hayal gücümüzü kullanalım diye bu konuyu açtım. Yoksa ben de biliyorum ne yapılması gerektiğini ve ne yapıldığını...
Bütün İstanbul kedilerini Avrupa'ya salıcaz onlar insanları oyalarken biz de Viyana'ya kadar feth edicez onlar da korkudan borçlarımızı silicek ve ekonomi düzelicek. Adanalıları da Orta Doğu'ya salıp bütün petrol bölgelerini geri alıcaz plan basit.
5 adet bordo bereliyi denize salıyorsunuz, kimse görmeden Ameriga'ya giriyorlar ve merkez bankasını ele geçiriyorlar. Daha sonra tıramp bize yalvarıyor, doları düşürün Allah için diye.