Merhaba. Ekosistem kuruyorum, Apple Watch alacağım (Kendi telefonumda hemen kullanamayacağım alırsam iPhone kullanırım). MacBook alacağım iPhone var(eski bir tık). iPad 10. nesil ve AirPods Pro 2 var. Hangisini alsam bilmiyorum.
Merhaba. Ekosistem kuruyorum, Apple Watch alacağım (Kendi telefonumda hemen kullanamayacağım alırsam iPhone kullanırım). MacBook alacağım iPhone var(eski bir tık). iPad 10. nesil ve AirPods Pro 2 var. Hangisini alsam bilmiyorum.
Eğer akıllı saat gerekliyse bakılabilir ancak ben Apple tarafında akıllı saatlere o rakamler vermek yerine Huawei alınması taraftarıyım. Yine bütçe elveriyorsa alın tabii.
Merhaba. Ekosistem kuruyorum, Apple Watch alacağım (kendi telefonumda hemen kullanamayacağım alırsam iPhone kullanırım). MacBook alacağım iPhone var(eski bir tık). iPad 10. nesil ve AirPods Pro 2 var. Hangisini alsam bilmiyorum.
Ekosistem için alınır ancak Ultra dışındaki modellerin şarjları gitmiyor 1 gün anca gidiyor. Ultra dışındakilerin tipini şeklini çok beğenmiyorsanız ve özellikleri kullanmayacaksanız bence gerek yok iPad iPhone AirPods da güzel bir ekosistem ve yeterli.