Barisgzl1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2019 Mesajlar 1.609 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2022 #1 5 soru yaptım arkadaşlar. Kaç puan alırım hepsi doğruysa eğer? Genel yetenek 3 soru genel kültür 2 soru yaptım.
5 soru yaptım arkadaşlar. Kaç puan alırım hepsi doğruysa eğer? Genel yetenek 3 soru genel kültür 2 soru yaptım.
Unti Hectopat Katılım 2 Şubat 2022 Mesajlar 1.545 Çözümler 7 26 Nisan 2022 #2 Barisgzl1 dedi: 5 soru yaptım arkadaşlar. Kaç puan alırım hepsi doğruysa eğer? Genel yetenek 3 soru genel kültür 2 soru yaptım. Genişletmek için tıkla... 60-63 arası olur. İnternetten hesapladım bu arada ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemem.
Barisgzl1 dedi: 5 soru yaptım arkadaşlar. Kaç puan alırım hepsi doğruysa eğer? Genel yetenek 3 soru genel kültür 2 soru yaptım. Genişletmek için tıkla... 60-63 arası olur. İnternetten hesapladım bu arada ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemem.
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.238 Çözümler 86 26 Nisan 2022 #3 O kadar soru yaptıysan atanma ihtimalin yok.
1 199908 Kilopat Katılım 31 Ocak 2018 Mesajlar 1.838 Çözümler 3 28 Nisan 2022 #4 Hououin Kyouma dedi: O kadar soru yaptıysan atanma ihtimalin yok. Genişletmek için tıkla... Atama için ne kadar puan istendiğini biliyor musunuz peki?
Hououin Kyouma dedi: O kadar soru yaptıysan atanma ihtimalin yok. Genişletmek için tıkla... Atama için ne kadar puan istendiğini biliyor musunuz peki?
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.238 Çözümler 86 28 Nisan 2022 #5 199908 dedi: Atama için ne kadar puan istendiğini biliyor musunuz peki? Genişletmek için tıkla... Ortaöğretim'den kesin atanmak istiyorsan minimum 90 puan gerek. Ben böyle biliyorum.
199908 dedi: Atama için ne kadar puan istendiğini biliyor musunuz peki? Genişletmek için tıkla... Ortaöğretim'den kesin atanmak istiyorsan minimum 90 puan gerek. Ben böyle biliyorum.
1 199908 Kilopat Katılım 31 Ocak 2018 Mesajlar 1.838 Çözümler 3 28 Nisan 2022 #6 Hououin Kyouma dedi: Ortaöğretim'den kesin atanmak istiyorsan minimum 90 puan gerek. Ben böyle biliyorum. Genişletmek için tıkla... Yanlışta bilmiyorsam Genel Yetenek netinin en az 21 Genel Kültür netininde 25 net olması lazım. Hououin Kyouma dedi: Ortaöğretim'den kesin atanmak istiyorsan minimum 90 puan gerek. Ben böyle biliyorum. Genişletmek için tıkla... Ha birde torpil mevzusu var mı bunun ben öyle şeyler vardır diye bilmekteyim. Sonuçta kamuya ait bir şey. Açılımından da anlaşılacağı üzere. Hououin Kyouma dedi: Ortaöğretim'den kesin atanmak istiyorsan minimum 90 puan gerek. Ben böyle biliyorum. Genişletmek için tıkla... Ha yanlış anlaşılmasın engelli değilim merakımdan soruyorum.
Hououin Kyouma dedi: Ortaöğretim'den kesin atanmak istiyorsan minimum 90 puan gerek. Ben böyle biliyorum. Genişletmek için tıkla... Yanlışta bilmiyorsam Genel Yetenek netinin en az 21 Genel Kültür netininde 25 net olması lazım. Hououin Kyouma dedi: Ortaöğretim'den kesin atanmak istiyorsan minimum 90 puan gerek. Ben böyle biliyorum. Genişletmek için tıkla... Ha birde torpil mevzusu var mı bunun ben öyle şeyler vardır diye bilmekteyim. Sonuçta kamuya ait bir şey. Açılımından da anlaşılacağı üzere. Hououin Kyouma dedi: Ortaöğretim'den kesin atanmak istiyorsan minimum 90 puan gerek. Ben böyle biliyorum. Genişletmek için tıkla... Ha yanlış anlaşılmasın engelli değilim merakımdan soruyorum.
Barisgzl1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2019 Mesajlar 1.609 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2022 #7 55 puan aldım arkadaşlar.