EKPSS ile ön lisans KPSS konuları aynı mı?

salvaa

Centipat
Daha fazla  
Ön lisans KPSS'ye çalışacağım fakat YouTube ile EKPSS videolarından ilerledim bir sorun olur mu? Konuları aynı mı?

Aynı evet. E-KPSS zaten seviyeye göre sınav yapıyor. Ortaogretim mezunuysaniz farklı, onlisans mezhnuysaniz farklı sorular görüyorsunuz. Bir sorun olmaz konular aynı.
Benim Hocam gibi kanalarra bakarsanız zaten genelde "Lisans-KPSS" filan yazmaz sadece KPSS yazar.

Evet konular aynı ama EKPSS videolarında konular biraz daha yüzeysel anlatılır, detaylara fazla yer verilmez. KPSS videoları izlemeniz daha faydalı olacaktır.

Aynı evet. E-KPSS zaten seviyeye göre sınav yapıyor. Ortaogretim mezunuysaniz farklı, ön lisans mezhnuysaniz farklı sorular görüyorsunuz. Bir sorun olmaz konular aynı.
Benim hocam gibi kanalarra bakarsanız zaten genelde "lisans-KPSS" filan yazmaz sadece KPSS yazar.

Hocam konuyu hortlatıyorum ama MEB'in kendi sayfasında e KPSS konu anlatımı PDF'leri var bunlardan çalışılır mı video anlatım ve soru seviyesi olarak elbette KPSS'den farklı ama konu anlatımı PDF'inde bir sorun olur mu?

Hocam konuyu hortlatıyorum ama MEB'in kendi sayfasında e KPSS konu anlatımı PDF'leri var bunlardan çalışılır mı video anlatım ve soru seviyesi olarak elbette KPSS'den farklı ama konu anlatımı PDF'inde bir sorun olur mu?
Bir sorun olmaz çalışabilirsiniz. Video anlatımları ile de desteklersiniz kendinizi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı