M Mert Baba Pro Hectopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2023 #1 Arkadaşlar merhaba, 2024 yılında %40 zihinsel engelli ortaöğretim EKPSS sinavına gireceğim. Sinav soruları nasıl? Kaç puanla atanabilirim?
Arkadaşlar merhaba, 2024 yılında %40 zihinsel engelli ortaöğretim EKPSS sinavına gireceğim. Sinav soruları nasıl? Kaç puanla atanabilirim?
Barisgzl1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2019 Mesajlar 1.601 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2023 #2 Mert Baba Pro dedi: Arkadaşlar merhaba, 2024 yılında %40 zihinsel engelli ortaöğretim ekpss sinavına gireceğim. Sinav soruları nasıl? Kaç puanla atanabilirim? Genişletmek için tıkla... Bayağı kolay sınav zihinsel engeliden giricekseniz 90 puanla atama yapılıyor.
Mert Baba Pro dedi: Arkadaşlar merhaba, 2024 yılında %40 zihinsel engelli ortaöğretim ekpss sinavına gireceğim. Sinav soruları nasıl? Kaç puanla atanabilirim? Genişletmek için tıkla... Bayağı kolay sınav zihinsel engeliden giricekseniz 90 puanla atama yapılıyor.
M Mert Baba Pro Hectopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2023 #3 Barisgzl1 dedi: Bayağı kolay sınav zihinsel engeliden giricekseniz 90 puanla atama yapılıyor. Genişletmek için tıkla... Peki 75 80 aldık diyelim atanma ihtimalimiz olurmu
Barisgzl1 dedi: Bayağı kolay sınav zihinsel engeliden giricekseniz 90 puanla atama yapılıyor. Genişletmek için tıkla... Peki 75 80 aldık diyelim atanma ihtimalimiz olurmu
Barisgzl1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2019 Mesajlar 1.601 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2023 #4 Ben genel engeliden girdim temelim 0 diye kazanamadım ama. Mert Baba Pro dedi: Peki 75 80 aldık diyelim atanma ihtimalimiz olur mu? Genişletmek için tıkla... Vallaha bildiğim kadarıyla garanti olmayan ihtimal 80 puan.
Ben genel engeliden girdim temelim 0 diye kazanamadım ama. Mert Baba Pro dedi: Peki 75 80 aldık diyelim atanma ihtimalimiz olur mu? Genişletmek için tıkla... Vallaha bildiğim kadarıyla garanti olmayan ihtimal 80 puan.
M Mert Baba Pro Hectopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2023 #5 Barisgzl1 dedi: Ben genel engeliden girdim temelim 0 diye kazanamadım ama. Vallaha bildiğim kadarıyla garanti olmayan ihtimal 80 puan. Genişletmek için tıkla... Tamam kardeşim benim teşekkür ederim
Barisgzl1 dedi: Ben genel engeliden girdim temelim 0 diye kazanamadım ama. Vallaha bildiğim kadarıyla garanti olmayan ihtimal 80 puan. Genişletmek için tıkla... Tamam kardeşim benim teşekkür ederim
Barisgzl1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2019 Mesajlar 1.601 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2023 #6 Mert Baba Pro dedi: Tamam kardeşim benim teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Zihinsel işaretli değil mi raporunuzda?
Mert Baba Pro dedi: Tamam kardeşim benim teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Zihinsel işaretli değil mi raporunuzda?