Ekran 1'i Ekran 2 yapmak

onuraksut

Decapat
Bilgisayarıma televizyonu bağladım ama 2. ekran olarak kullanmama izin vermiyor. TV'yi 1. ekran olarak gösteriyor. "Bunu ana ekranım yap" özelliği benim ihtiyacımı karşılamıyor. Monitörümün 1. ekran olması lazım. Çünkü yeni bir pencere açınca 1. ekran olan TV'de açılıyor. Yeni pencere ve kullandığım uygulamaların ilk gösterildiği ekran monitör olmalı. 1. ve 2. ekranı kendimiz belirleyemiyor muyuz? Bunu bir türlü çözemedim. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
İnternet tarayıcıyı ya da x bir programı monitörde açmak istiyorsan manuel olarak şunu yapabilirsin: Tarayıcıyı sağ üst köşe ya da sol üst köşeye sürükle, ekranın dörtde birini kaplar hale gelsin, o şekilde iken x'e basıp kapat. Bundan sonra açtığında bu işi yaptığın ekranda açılmaya başlar. Değiştirmek istersen aynı işi diğer ekranda yapabilirsin.

Sadece tarayıcı değil diğer uygulamaların da monitörümde açılmasını istiyorum. Pansuman çözümler aramıyorum. Bilgisayarı her açtığımda bu ayarlarla uğraşmak da istemiyorum. Monitörümü neden ekran 1 yapamıyorum anlamadım. Oynadığım oyun World of Warcraft görüntüyü istediğim monitöre aktarmamı sağlıyor. WOW bunu yapıyorsa Windows da yapıyor olmalı.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı