SnowW Hectopat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 77 Çözümler 1 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Ocak 2021 #1 Ekran açılıp kapanıyor. Anakartın DVI portunda mı sıkıntı vardır yoksa kablolarda mı, monitörde mi, bilen varsa yardımcı olabilir mi?
Ekran açılıp kapanıyor. Anakartın DVI portunda mı sıkıntı vardır yoksa kablolarda mı, monitörde mi, bilen varsa yardımcı olabilir mi?
driver7 Kilopat Katılım 6 Ocak 2019 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2021 #2 Benzer bir durum yaşamıştım daha önce kabloyu değiştirdim, düzeldi sorun kablodaydı. Artı 0 Eksi
KS KS SnowW Hectopat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 77 Çözümler 1 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Ocak 2021 #3 driver7 dedi: Benzer bir durum yaşamıştım daha önce kabloyu değiştirdim, düzeldi sorun kablodaydı. Genişletmek için tıkla... Kablo değiştirdim 2 sinide ama yine oldu Acaba monitörün girişlerinde mi bi sorun var Artı 0 Eksi
driver7 dedi: Benzer bir durum yaşamıştım daha önce kabloyu değiştirdim, düzeldi sorun kablodaydı. Genişletmek için tıkla... Kablo değiştirdim 2 sinide ama yine oldu Acaba monitörün girişlerinde mi bi sorun var