Begefendi Hectopat Katılım 12 Şubat 2021 Mesajlar 388 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2022 #1 Ekran alıntısı alıyorum ama bir yere kaydetme seçeneği çıkmıyor, panoda gözüküyor ama fotoğraflara tıklayınca pano kapanıyor.
Ekran alıntısı alıyorum ama bir yere kaydetme seçeneği çıkmıyor, panoda gözüküyor ama fotoğraflara tıklayınca pano kapanıyor.
laviens Decapat Katılım 20 Temmuz 2022 Mesajlar 739 Çözümler 2 19 Ekim 2022 #2 Begefendi dedi: Ekran alıntısı alıyorum ama bir yere kaydetme seçeneği çıkmıyor, panoda gözüküyor ama fotoğraflara tıklayınca pano kapanıyor. Genişletmek için tıkla... CTRL C yaparsan kayıt eder.
Begefendi dedi: Ekran alıntısı alıyorum ama bir yere kaydetme seçeneği çıkmıyor, panoda gözüküyor ama fotoğraflara tıklayınca pano kapanıyor. Genişletmek için tıkla... CTRL C yaparsan kayıt eder.
Kaslı Avokado Centipat Katılım 5 Ekim 2021 Mesajlar 227 Çözümler 2 Yer Çorum Daha fazla Sistem Özellikleri GeForce GTX 1660 Super Ryzen 5 3500x Neo Forza 2x8 Ram Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Ekim 2022 #3 Panodan fotoğrafa tıklayıp kaydedin.
Begefendi Hectopat Katılım 12 Şubat 2021 Mesajlar 388 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2022 #4 Kaslı Avokado dedi: Panodan fotoğrafa tıklayıp kaydedin. Genişletmek için tıkla... sadece başlığı okudun sanırım laviens dedi: CTRL C yaparsan kayıt eder. Genişletmek için tıkla... olmuyor
Kaslı Avokado dedi: Panodan fotoğrafa tıklayıp kaydedin. Genişletmek için tıkla... sadece başlığı okudun sanırım laviens dedi: CTRL C yaparsan kayıt eder. Genişletmek için tıkla... olmuyor
laviens Decapat Katılım 20 Temmuz 2022 Mesajlar 739 Çözümler 2 20 Ekim 2022 #5 Begefendi dedi: sadece başlığı okudun sanırım olmuyor Genişletmek için tıkla... Windows + Shift + S Deneyin.
Begefendi dedi: sadece başlığı okudun sanırım olmuyor Genişletmek için tıkla... Windows + Shift + S Deneyin.
Begefendi Hectopat Katılım 12 Şubat 2021 Mesajlar 388 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2022 #6 laviens dedi: Windows + Shift + S Deneyin. Genişletmek için tıkla... öyle kullanıyorum zaten. ama sadece çekiyor, kaydetme çıkmıyor.
laviens dedi: Windows + Shift + S Deneyin. Genişletmek için tıkla... öyle kullanıyorum zaten. ama sadece çekiyor, kaydetme çıkmıyor.