Mırnav Hectopat Katılım 30 Mart 2020 Mesajlar 607 Çözümler 5 3 Aralık 2024 #1 Qtranslate denedim ama inanılmaz karışık geldi. Daha basit bir uygulama var mı?
ortasekerlikahve Centipat Katılım 12 Kasım 2024 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2024 #2 Bildiğim kadarı ile Google Lens de var ama bilgisayarda var mı o özelliği bilmiyorum
AbdullahEsir Hectopat Katılım 23 Mart 2023 Mesajlar 1.056 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2024 #3 Mırnav dedi: Qtranslate denedim ama inanılmaz karışık geldi. Daha basit bir uygulama var mı? Genişletmek için tıkla... Ekran fotoğrafındaki yazıları çeviren bir şey mi istiyorsunuz tam anlamadım ben bu iş için Google Lens kullanıyorum isterseniz bakabilirisniz.
Mırnav dedi: Qtranslate denedim ama inanılmaz karışık geldi. Daha basit bir uygulama var mı? Genişletmek için tıkla... Ekran fotoğrafındaki yazıları çeviren bir şey mi istiyorsunuz tam anlamadım ben bu iş için Google Lens kullanıyorum isterseniz bakabilirisniz.
Myk61 Megapat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 5.270 Çözümler 100 3 Aralık 2024 #4 Google çeviriler uygulamasıyla yapabilirsiniz. İster kameraya gösterin ister ekran görüntüsü alıp çeviriler uygulamasında açın.
Google çeviriler uygulamasıyla yapabilirsiniz. İster kameraya gösterin ister ekran görüntüsü alıp çeviriler uygulamasında açın.
Mırnav Hectopat Katılım 30 Mart 2020 Mesajlar 607 Çözümler 5 3 Aralık 2024 #5 AbdullahEsir dedi: Ekran fotoğrafındaki yazıları çeviren bir şey mi istiyorsunuz tam anlamadım ben bu iş için Google Lens kullanıyorum isterseniz bakabilirisniz. Genişletmek için tıkla... ortasekerlikahve dedi: Bildiğim kadarı ile Google Lens de var ama bilgisayarda var mı o özelliği bilmiyorum Genişletmek için tıkla... PC için. Ekran alıntısı aracı gibi kısayola atayıp kullanmak istiyorum. Foto çevirisi de diyebiliriz.
AbdullahEsir dedi: Ekran fotoğrafındaki yazıları çeviren bir şey mi istiyorsunuz tam anlamadım ben bu iş için Google Lens kullanıyorum isterseniz bakabilirisniz. Genişletmek için tıkla... ortasekerlikahve dedi: Bildiğim kadarı ile Google Lens de var ama bilgisayarda var mı o özelliği bilmiyorum Genişletmek için tıkla... PC için. Ekran alıntısı aracı gibi kısayola atayıp kullanmak istiyorum. Foto çevirisi de diyebiliriz.
ortasekerlikahve Centipat Katılım 12 Kasım 2024 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2024 #6 Mırnav dedi: PC için. Ekran alıntısı aracı gibi kısayola atayıp kullanmak istiyorum. Fotoğraf çevirisi de diyebiliriz. Genişletmek için tıkla... Denedim de fotoğrafı çevire biliyoruz tabii ne kadar işine yarar bilemem ama ben bir bunu bulabildim. Dosya Ekleri Ekran Alıntısışlllş.PNG 49,4 KB · Görüntüleme: 26
Mırnav dedi: PC için. Ekran alıntısı aracı gibi kısayola atayıp kullanmak istiyorum. Fotoğraf çevirisi de diyebiliriz. Genişletmek için tıkla... Denedim de fotoğrafı çevire biliyoruz tabii ne kadar işine yarar bilemem ama ben bir bunu bulabildim.
ORHAN.2024 Centipat Katılım 30 Ağustos 2024 Mesajlar 1.423 Çözümler 6 4 Aralık 2024 #7 Mırnav dedi: Qtranslate denedim ama inanılmaz karışık geldi. Daha basit bir uygulama var mı? Genişletmek için tıkla... Google çeviriye kopyala yapıştır yap ve resim kamera resimi altta görunür ile telefon resim galeriye otomatik geçersin oradan seçince çeviri yapar. Ekran göruntüsü resim galerisine kaydolur.
Mırnav dedi: Qtranslate denedim ama inanılmaz karışık geldi. Daha basit bir uygulama var mı? Genişletmek için tıkla... Google çeviriye kopyala yapıştır yap ve resim kamera resimi altta görunür ile telefon resim galeriye otomatik geçersin oradan seçince çeviri yapar. Ekran göruntüsü resim galerisine kaydolur.